Дедпул и Върколака

Пришълецът: Ромул (2024)

Alien: Romulus
Актьори
Isabela Merced, Archie Renaux, Cailee Spaeny
Режисьор
Fede Alvarez
Сценаристи
Fede Alvarez, Rodo Sayagues
Снимки
Origo Studios, Budapest, Hungary
Жанр
Sci-Fi, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Англия
Трейлър на Пришълецът: Ромул (2024)
462
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Пришълецът: Ромул (2024)
Нова част от сагата пришълецът, в кога група хора на отдалечена планета ще се сблъскат с най-ужасната форма на живот във Вселената.

В далечното бъдеще група млади авантюристи търсят в космоса всичко, от което могат да изкарат пари. Те са убедени, че този път да ударили джакпота. Те се натъкват на изоставена станция в космоса, която е богата на съкровища. Те нямат представа какво броди там и защо тук не е останала жива душа. Но скоро ще се сблъскат с най-опасното и ужасяващо същество в цялата вселена – пришълецът.  Те се превръщат в ловно поле на ужасяващ извънземен вид, известен като ксеноморфите. Докато се борят за оцеляването си, те трябва да разкрият мрачните тайни на планетата и да се изправят срещу собствените си страхове в опит да спасят с живота си.

Научно-фантастичен филм на ужасите, продължава сагата, която започна през  1979 г. В тази нова част от франчайза за главният герой отново ще бъде извънземният ксеноморф. Продуциран от създателя на оригинала Ридли Скот и режисиран от Феде Алварес (Злите мъртви, Не дишай).

През септември 2020 г. Ридли Скот потвърди, че работи по нов филм за извънземни, който няма нищо общо с историята на Прометей (2012) и Пришълецът: Завет (2017).

Според други източници обаче, филмът ще бъде продължение на сагата, която започна през далечната 1979 г. с Пришълецът. Тази нова част от франчайза отново ще се фокусира около извънземен ксеноморф, по-известен като пришълец. Предполага се, че сюжетът ще се върти около група хора, които живеят на далечна планета и ще се сблъскат с най-ужасната форма на живот във Вселената.