Кунг-фу панда 4

Съзвездие (2024)

Constellation
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Noomi Rapace, Rebecca Scroggs, Lenn Kudrjawizki
Сценарист
Peter Harness
Снимки
Inari, Finland
Жанр
Трилър
Година
Премиера
Държави
САЩ, Англия, Франция
Трейлър на Съзвездие (2024)
51
Абонирай се за YouTube канала ни
Астронавтка претърпява инцидент, след който част от спомените ѝ липсват, а някои са променени. Какво се е случило на станцията?

Джо е астронавтка на Международната космическа станция, където работи заедно с други астронавти от НАСА, ЕКА и Роскосмос, за да изследва дългосрочните последици от престоя в космоса. Един ден обаче на станцията се случва инцидент, който Джо едвам преживява. След  ужасен инцидент, при който останалите астронавти загиват, по чудо и с цената на големи усилия тя успява да се върне на Земята. След дълго отсъствие вече може да прегърне съпруга си и дъщеря си. На нея ѝ предстои трудно адаптиране към старата ѝ среда. Но защо тя има чувството, че нищо не е същото. Като че ли нещо е променено. Тя се бори с халюцинации и все повече започва да се съмнява в това в реалността, която вижда. Защо изведнъж започва да свири перфектно на пиано и защо се чувства отчуждена от собствената си дъщеря? Като че ли нейните спомени са променени. Това, което вижда в дома си, не е това, което помни? А освен това странни видения не спират да я измъчват. Като че ли важна чат от живота ѝ липсва? Докато учените от комическата станция се съмняват в психическото ѝ здраве, тя започва отчаяно търсене на отговорите, какво наистина ѝ се е случило в космоса. Тя започва да разследва престоя си в космоса, но колкото повече се доближава до истината, толкова повече реалността ѝ се изплъзва..

Научнофантастичният филм е разработен от Питър Харнес, известен със сериала  Война на световете. Премиерата на сериала започва от 21 февруари 2024 г., като всяка седмица, ще се пуска нов епизод. По този начин се излъчват най-горещите сериали, които трябва да задържат зрителите по-дълго на Apple TV.