Смъртта може да почака
Red Notice

Червена бюлетина (2021)

Актьори
Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds
Режисьор
Rawson Marshall Thurber
Сценарист
Rawson Marshall Thurber
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Червена бюлетина (2021)
1 072
Абонирай се за YouTube канала ни
Дуейн Джонсън влиза в ролята на агент на Интерпол, който трябва да залови скандален крадец на произведения на изкуствата.

Дуейн Джонсън ще бъде агент на Интерпол, мисията на който е да намери и залови крадлата (Гал Гадот), която е задигнала най-скъпите произведения на изкуства в света. Той получава помощ от най-големия измамник в света (Райън Рейнолдс). Това ще бъде конфронтация между най-ярките умове в престъпността и най-добрите агенти в света.

Екшън комедията обединява режисьора на Агент и 1/2 (2016) и Небостъргачът (2018) отново с Дуейн Джонсън. Заглавието на филма Red Notice се отнася за най-високото от осемте известия за сигурност на Интерпол за залавяне на издирваните престъпници.

Гал Гадот ще бъде злодея крадец

Видяхме Гал Гадот като супергерой и личност, стремяща се към справедливостта, а бихме ли могли да си я представим сега, като експерт в кражбите? Очаква се да бъде брилянтен престъпник, на който никой не може да проследи следващия ход. Но разбира се има един доказан мускулест агент, който ще получи съобщението твърде късно, преди да бъде направен следващият удар. Дали чаровната крадла ще успее да влезе под кожата на твърдия агент? Каква ще бъде ролята на Райън Рейнолдс, все още не е известно. Ние го видяхме в Бодигард на убиеца където справедливостта, в която вярваше беше силно разколебана от престъпника, който цял живот чакаше да убие, а накрая се наложи да защитава- какъв нелеп поврат! Дали той отново ще има тази двойна роля, защото границата на доброто и злото винаги прилива.

Филма се очаква в края на 2020, а може би 2021 и тъй като е производство на Netflix, точната дата на премиерата в България не е напълно ясна.

Актьорски състав

 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички