Агент и 1/2 / Central Intelligence (2016)

Спасяването на света с малкия Heart и голяма Johnson
6.3129 140 votes
Актьори
Kevin Hart, Aaron Paul, Dwayne Johnson
Режисьор
Rawson Marshall Thurber
Сценарист
David Stassen, Ike Barinholtz
Снимки
USA, Massachusetts, Burlington
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
17 Юни 2016
Държава
USA
Продължителност
114 мин.
Трейлър на Агент и 1/2 / Central Intelligence (2016)
4.5 / 5 - 8 vots
14159
34
1

Като ученик Боб е бил пълен загубеняк, подиграван и тормозен от всички. Но сега нещата са се променили и той работи като ЦРУ наемен убиец. Свързва се със негов съученик, за да му помогне в смъртоносна мисия.

Според повечето прогнози в интернет, това ще е една от най-свежите комедии за 2016 година, в която ще участва, любимия и забавен актьор на редици хора по цял свят – Dwayne Johnson. Ние сме свикнали да го гледаме като супер герой, какъвто беше в Сан Андреас или боеца, който започна кариерата си в кеча. Но той е също толкова добър с комедиите, както и в битките. Сюжетът на този филм е много подобен, както Ченге за един ден, в който участва един дребен и вреден „кандидат полицай”, който постоянно се пречка на колегата си.

Тези, които се срещат със съучениците си от гимназията, могат да очакват всякакви изненади. В какво са се превърнали учениците от класа на мажоретките, които постоянно са ги тормозели. Този, който постоянно е тормозил съучениците си, сега работи като скучен офис сътрудник. А обратно – тормозения Боб Стоун, израства сред смъртоносни агент за централно разузнаване и се е превърнал в планина от мускули. Като наемен убиец той се нуждае от помощ и намира стария си приятел чрез Facebook. Той го придърпва в опасния свят на ЦРУ. Заедно двамата трябва предотвратят заговор и да достигнат строго защитени военни тайни.

Главни актьори
  • Dwayne Johnson
    Dwayne Johnson
    Дуейн Джонсън
  • Kevin Hart
    Kevin Hart
    Кевин Харт
Добави ревю