Смърт край Нил

Сан Андреас (2015)

6.1207 780 votes
Актьори
Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario
Режисьор
Brad Peyton
Сценарист
Andre Fabrizio, Carlton Cuse
Снимки
Australia, Queensland, Oxenford, Village Roadshow Studios
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Сан Андреас (2015)
15 178
Абонирай се за YouTube канала ни
Дуейн Джонсън (Скалата) е на хеликоптер в San Andreas. По време на земетресението, той помага на пострадалите от Калифорния в Сан Франциско, и се опитва да спаси отчуждената си дъщеря.
В деня преди да дойде страхът всички калифорнийци са в своите домове. Голямото земетресение отново ще  разлюлее Сан Франциско. От последното земетресения, което е било преди 100 години все още има руини по бреговете. Докато Том (Скалата) шофира се натъква на нещо странно – той вижда огромни пукнатини, които продължава с километри. Това е само началото на всички което предстои да се случи. Докато той си мисли за най-лошото, как милиони хора са в опасност сред един от тях е дъщеря му. Сред многото помощници в катастрофалния ден е Том, заедно със спасителния си хеликоптер, с който ще помага на оцелелите. Земетресението продължава,  Том  вижда как града му се свира пред очите. Той прави отчаяни опити да намери дъщеря си в целия хаос, сред развалините и стотиците избухващи газопроводи.

 

Актьорски състав

 • Carla Gugino
  Carla Gugino
  Карла Гуджино
 • Alexandra Daddario
  Alexandra Daddario
  Александра Дадарио
 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички