Бързи и яростни 9
Free Guy

Свободен играч (2021)

Актьори
Taika Waititi, Jodie Comer, Ryan Reynolds
Режисьор
Shawn Levy
Сценарист
Matt Lieberman
Снимки
Worcester, Massachusetts, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада, Япония
Трейлър на Свободен играч (2021)
3 999
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Свободен играч (2021)
Гай е банков чиновник, който открива, че всъщност е незначителен фонов герой във видеоигра. Той се обединява с непозната жена, срещу всички играчи, които искат да опустошат света им.
Гай работи като банков служител, но въпреки това ежедневието му е свързано най-вече с хаос и насилие. Банката му се ограбва всеки ден, но той се е примирил с това. Гай е едновременно весел и самотен човек, който се облича безупречно и нищо не може да вгорчи деня му. Без значение дали е потъпкан, манипулиран или използван като заложник по време на грабеж в своята банка, той продължава да се усмихва, като че ли нищо не се е случило. Един ден той открива, че свободният свят, в който живее, не е това, в което е вярвал. Всъщност Гай живее в брутална видеоигра с отворен свят, наречена Свободен град, а той е малък страничен герой, който не се контролира от играчите. Докато програмистите Мили и Кийс са отговорни за хакването на играта, то странно поведение на Гай не може да остане скрито. Той се обединява с една жена, която е прозряла същата истина, срещу всички злодеи, които опустошават света им. Създателя на Свободен град иска да изключи играта и сега Гай трябва да спаси себе си и другите герои.

С участието на

  • Ryan Reynolds
    Ryan Reynolds
    Райън Рейнолдс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички