Дедпул и Върколака

Дедпул 2 (2018)

Deadpool 2
7.6631 хил. гласа
Актьори
Morena Baccarin, Josh Brolin, Ryan Reynolds
Режисьор
David Leitch
Сценаристи
Paul Wernick, Rhett Reese
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Дедпул 2 (2018)
6 763
Абонирай се за YouTube канала ни
В тази част се появява нов мутант киборг, който има способността да пътува във времето, способност която получава чрез зараза от технологичен вирус

Продължава историята на самоиронизиращия се супергерой Уейд Уилсън, който претърпява опасна процедура след диагностика на рака. По този начин се превърна в  мутант с невероятни способности на регенериране на тялото си. Неговата мечта е била да стане барман в Mayberry, дори и с белезите на лицето и загубата на усещането за вкус. Опитвайки се да възстанови изгубения живот, пътува безцелно в света за да открие семейството, приятелите и чувството, че е жив. Той намира ново призвание в живота в тънката граница между доброто и злото, грозното и красивото. Когато облече червения костюм, започва да раздава собствено правосъдие, за един супергерой, а за друг суперзлодей, изглежда че това е само въпрос на гледна тока.

В тази част се появява нов герой Нейтън Съмърс, “Cable”. Това е отново герой от комиксите на X-Men, който е син на Циклоп и Маделин Прайор, която е клонинг на Жан Грей. Неговото раждането е планирано от злокобния мутант Мистър Синистър. Cable е силен телепат, който може да пътува във времето, а като дете е заразен с технологично-органичен вирус, който го превръща в киборг.

Първата глава получи съкрушителен успех и беше много силно желана от Райън Рейнолдс, който се влюбва в характера на героя си, дори когато целият свят остана разочарован от Х-Мен началото: Върколак (2009). Изглежда че филмът не се опитва да обясни миналото на Кайбъл, предпочитайки да го задържи в мистерия. Този комикс герой е един от най-сложните в цялата сага Х-Мен.

Актьорски състав

 • Josh Brolin
  Josh Brolin
  Джош Бролин
 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • James McAvoy
  James McAvoy
  Джеймс Макавой
 • Brad Pitt
  Brad Pitt
  Брад Пит
 • Matt Damon
  Matt Damon
  Мат Деймън
 • Bill Skarsgård
  Bill Skarsgård
  Бил Скарсгард
 • Nicholas Hoult
  Nicholas Hoult
  Никълъс Холт

Всички части

 1. Дедпул (2016)
  Дедпул (2016)
 2. Дедпул 2 (2018)
  Дедпул 2 (2018)
 3. Дедпул и Върколака (2024)
  Дедпул и Върколака (2024)