Кунг-фу панда 4

Аз проклетникът 4 (2024)

Despicable Me 4
Актьори
Sofía Vergara, Steve Carell, Joey King
Режисьори
Chris Renaud, Patrick Delage
Сценарист
Mike White
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Аз проклетникът 4 (2024)
965
Абонирай се за YouTube канала ни
В Аз проклетникът 4 Гру и Луси са изправни пред най-гениалните злодеи. Освен че са принудени да бяга, те трябва да спасят и света.

Живота на Гру и Луси се променя, не с това, че имат бебе, но и с това, че Гру трябва да се изправи срещу своя заклет враг – Максим Льо Мал и неговата приятелка Валентина. Той трябва да бяга от град на град, за да защити семейството си, както и да измисли начин да надвие непобедимия противник.

Проследява приключенията на суперзлодея Гру, който винаги е придружен от верните си другари в занаята –  очарователните миньони, чиято обща история започва от със стремежа му да стане най-големият злодей в историята до това да се промени в нещо по-добро, като осиновител на три очарователни момиченца. Все още не са известни подробности за сюжета. Предната трета част беше посветена на историята на Гру и за това как се е превърнал в този емблематичен злодей. Така че не се знае в каква посока ще се развива сюжета на предстоящия филм. Предполага се, че историята ще се върти около семейството на Гру и Луси, които заедно с децата си се борят в Анти Злодейската Лига (AVL).

С участието на

 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл
 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел
 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг