Дедпул и Върколака

Венъм 3: Последният танц (2024)

Venom: The Last Dance
Актьори
Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple
Режисьор
Kelly Marcel
Сценаристи
Tom Hardy, Kelly Marcel
Снимки
Cartagena, Spain
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Венъм 3: Последният танц (2024)
147
Абонирай се за YouTube канала ни
Венъм 3: Последен танц е трета част от успешната кинопоредица с Том Харди в главната роля и продължение, за което всички подозирахме.

Журналистът Еди Брок (Том Харди) е в бягство. След всичко, в което го е забъркал извънземният симбиот Венъм, властите са съгласни, че разрушителната сила на двамата трябва да бъде спряна. Това води до неговото решение, което може да промени всичко. Но сили от космоса също искат да се намесят в последния танц, който двамата трябва да изпълнят: някой от планетата на Венъм го е открил на планетата Земя.

С тази част ще приключи края на трилогията, която започна през 2018 г.

Имаше спекулации дали Том Холанд ще се появи в ролята на Спайдър-Мен. В миналото Холанд бе намекнал за нещо подобно, защото Том Харди имаше малка роля в Спайдър-Мен: Няма път към дома.

Имаше много спекулации относно дали ще има продължение и какво ще бъде заглавието му, докато най-накрая всички те се разсеяха с обявяването на заглавието. Подробностите за сюжета в момента са в тайна. Филмите на Sony от Марвел вселената Венъм, Време е за Карнидж, Морбиус и Мадам Уеб се представят все по-лошо, а да не казваме даже “зле”. Всеки следващи филм търпи все по-големи критики. Ако този филм се окаже предния провал, Sony няма непременно да спре поредицата си, но ще се пита да поправи грешките си. Крейвън Ловеца ще излезе по същото време и ако и той не се хареса на публиката, студиото ще трябва да се изправи пред сериозен удар.

С участието на

 • Tom Hardy
  Tom Hardy
  Том Харди

Всички части

 1. Венъм (2018)
  Венъм (2018)
 2. Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
  Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
 3. Венъм 3: Последният танц (2024)
  Венъм 3: Последният танц (2024)