Дедпул и Върколака

Хелбой (2019)

Hellboy
5.297 хил. гласа
Актьори
Milla Jovovich, Ian McShane, David Harbour
Режисьор
Neil Marshall
Сценаристи
Mike Mignola, Andrew Cosby
Снимки
Wells Cathedral, Somerset, Wells
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Англия, България
Продължителност
2 ч
Трейлър на Хелбой (2019)
10 167
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Хелбой (2019)
Продължава Хелбой, 11 години след последната част. В този епизод той ще се бори с демона Нимю, който иска да унищожи света.

Дълго време след Hellboy II – Златната армия, се появява нова част. Това е историята за големия демон с червена кожа, с опашка, рога и каменна ръка. Заклещени между световете на свръхестествения и човешкия, заедно с “Агенцията за паранормални изследвания и отбрана”, полу-демонът се готви за много специална мисия в борбата срещу злото, с току-що наточен меч, кръвно-червените си рога и легендарния железен юмрук, той е на път да спре могъщата вещица Нимю и чудовището Груагач. Нимю, известна още като “Кралицата на кръвта” е древен дух от времето на крал Артур, която се е върнала в нашия свят, изпълнен с жажда за отмъщение за да унищожи човешката раса. Тя се съюзява заедно с други митични същества, но за да постигнел целите си, се нуждае от още някой, а именно не от никой друг, а от Хелбой!

Докато преди съдбата на Хелбой беше да доведе света до своя край, то сега има различни цели. Професор Брум го отведе към страната на доброто и го използва като специален агент срещу чудовищата на този свят. Брум го изпраща в Лондон на важна задача. Хелбой и неговите другари Анна и Бен изведнъж се сблъскват не само с цяла нова армия на тъмнината, но и със собствени демони, спящи в тях..

Зад кадъра и предистория

Дори години след Хелбой II, режисьорът Гийермо дел Торо се опита да реализира  трето продължение. Но неговите идеите не съвпаднаха финансовите идеи на продуцентската компания Dark Horse Entertainment, така че плановете бяха разбити с голямо възмущение от почитателите му.

Неговия наследник, който ще носи “каменния юмрук” на Хелбой, (известен също като дясната ръка на обречените), бе обявен от Mignola през май 2017 г. че това ще бъде Дейвид Харбър. От там режисьорската палка трябваше да бъде подадена на Neil Marshall, участвал в няколко постановки на Игра на тронове.