Дедпул и Върколака

Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)

Venom: Let There Be Carnage
5.9260 хил. гласа
Актьори
Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson
Режисьор
Andy Serkis
Сценаристи
Tom Hardy, Kelly Marcel
Снимки
San Francisco, California, USA
Жанр
Екшън, Комедия, Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Англия, Канада
Продължителност
1 ч 37 мин
Бюджет
$ 185 000 000
Трейлър на Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
28 394
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
Журналистът Еди Брок се надяваше да съживи кариерата си, като направи интервю на известния сериен убиец Касади. Неговите планове се променят по непредсказуем начин, защото Касади е обладан от свирепия симбиот Карнидж.

Година след сливането си с извънземния симбиот Венъм, разследващият журналист Еди Брок все още се бори с адаптирането към новите си условия на живот и да държи под контрол извънземния паразит. Двамата малко или много са се примирили с един с друг. Неговите свръхестествени способности се оказват от полза, когато става въпрос за борба срещу престъпността по нерегламентиран начин. Всъщност това е любимото занимание на Венъм, за да задоволи огромния си глад.

Еди се надява да съживи кариерата си на репортер, като направи интервю на серийния убиец Клетус Касади, чиито жертви все още не са открити и който иска да разкаже на Еди за делата си. Но след неуспешната си екзекуция той успява да избяга от затвора, проявявайки удивителни способности: той е обладан от кръвожадния симбиота Карнидж, който ще причини кървава баня на всеки, който му се изпречи. Това е втория и по-свиреп симбиот, който докарва до полуда своя гостоприемник и поради това е избрал психопата Касади. Освен това Франсис Барисън с псевдоним Шрик също ще бъде включена във филма. Тя има свръхестествени звукови способности и помага на злодея Карнидж. Така че Венъм трябва да се справи с двама противници.

Филмът Venom се превърна в огромен успех през 2018 г. – с бюджет от 100 милиона долара той събра над 850 милиона по целия свят. Съобщението за продължение не закъсня.

Venom: Let There Be Carnage (2021)Venom: Let There Be Carnage (2021)

С участието на

 • Tom Hardy
  Tom Hardy
  Том Харди
 • Michelle Williams
  Michelle Williams
  Мишел Уилямс

Всички части

 1. Венъм (2018)
  Венъм (2018)
 2. Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
  Венъм 2: Време е за Карнидж (2021)
 3. Венъм 3: Последният танц (2024)
  Венъм 3: Последният танц (2024)