Кралството на планетата на маймуните

Крейвън Ловеца (2024)

Kraven the Hunter
Актьори
Aaron Taylor-Johnson, Christopher Abbott, Russell Crowe
Режисьор
J.C. Chandor
Сценаристи
Art Marcum, Matt Holloway
Снимки
London Wall, Barbican, London, England, UK
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Крейвън Ловеца (2024)
3 346
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на Ловецът Крейвън, който притежава свърхчовешка сила и в последствие се превръща във враг на Спайдърмен.
Руският имигрант Сергей (Арън Тейлър-Джонсън) е ловец на едър дивеч, но все още не разбира, че това е подбудено от природата му, а не от някакви желание или пари. Освен това той чувства животните по-близки от хората. Може би това се дължи на факта, че баща му (Ръсел Кроу) го е изоставил като малък. Едва когато застава лице в лице със смъртта, той разбира истинската си същност. Години по-късно съдбата си събира, а Сергей вече се е превърнал в ловеца Крейвън и вече знае тайната на силите си. Той има необичайна връзка със животните, което му позволява да преследва всяка една плячка. Освен качествата си на ловец, той е впечатляваш боец в ръкопашния бой и може да борави с всякакъв вид оръжие. Високото му чувство за чест често го вкарва в конфликти. Той има доверието на жрицата Калипсо, която разполага с вълшебна отвара и ще му помогне в битката със задаващ се злодей. В тази битка са въвлечени и много хора, срещу които Сергей започва война, в която ще му помагат животните.

В комиксите Ловецът Крейвън се появява за първи път през 1964 г. в Невероятният Спайдърмен. Магьосница на име Калипсо му дава отвара, за да подобри физическите му сили и да удължи живота му. Впоследствие злодеят има склонност към лов на едър дивеч и се превръща във вечен враг на Човека-паяк, когото смята за особено ценен трофей. Истинското му име е Сергей Кравинов и е полубрат на Дмитрий Смердяков, известен като Хамелеона.

Първоначално Сам Рейми е имал идеята Ловецът Крейвън да се появи в Спайдър-мен 4, но плановете са променени с това да се рестартира продукцията. Така антигероя остава за четвъртия филм на Sony Pictures, който включва героите на Marvel, след двата филма на Венъм и Морбиус.

Тъй като правата на героя са на Sony, той не успя да се появи в Черната пантера.

Арън Тейлър-Джонсън е подписал договор да участва в няколко филма с тази роля, което означава, че ще има продължение или ще се появи в друг филм вероятно като злодей.