Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Измислени приятели (2024)

IF
6.76.7 хил. гласа
Актьори
Ryan Reynolds, Cailey Fleming, John Krasinski
Режисьор
John Krasinski
Сценарист
John Krasinski
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Измислени приятели (2024)
339
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Измислени приятели (2024)
В новия филм на Райън Рейнолдс един мъж може да вижда и разговаря с въображаемите приятели на останалите хора. Но някои от тези въображаемите същества са намислили нещо...

Много деца имат измислени приятели – такива, каквито само те могат да видят, които им помагат да преживеят много самотни часове, когато са били малки. Но като възрастни обикновено забравят за тези същества, които могат да заемат всякаква форма и цвят. Младата Беа е още по-изненадана, когато открива, че има дарбата да вижда въображаемите приятели на останалите. Те се чувстват изоставени, защото вече никой не иска да си говори с тях. Някои от тези въображаеми приятели обаче са изпаднали в забрава и са на път да отворят една мрачна страница от своят живот и този на хората, които са ги забравили. Това трябва да се предотврати на всяка цена. Може би Беа е единствената, която може да ги спаси. Към нея се присъединява съседът ѝ (Райън Рейнолдс), който има същата дарба. В резултат на това пред Беа се открива цял един нов свят, в който най-абсурдните герои само чакат да се запознаят с нея.

Въображаемите приятели не са просто очарователни същества, те всъщност са нашите надежди, мечти и амбиции.

Райън Рейнолдс и Джон Красински се обединяват във фантастичната комедия “Въображаеми приятели”. Джон Красински режисира и разработва сценария, както и играе във филма като разказвач на историята за мъж, който може да разговаря с въображаемите приятели на други хора.

Актьорски състав

 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Matt Damon
  Matt Damon
  Мат Деймън
 • Emily Blunt
  Emily Blunt
  Емили Блънт
 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел
 • Bradley Cooper
  Bradley Cooper
  Брадли Купър
 • Blake Lively
  Blake Lively
  Блейк Лайвли