Кунг-фу панда 4

Семейни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаКомедия
Историята на зелената зла вещица от вълшебната страна на Оз, чийто път да се превърне в злодей е като че ли неизбежен.
АнимацияКомедия
6.5
Докато двама астронавти потеглят към Луната, за да сбъднат мечтата си, скрити пътници на борда кроят своите собствени планове.
ДрамаКомедия
В новия филм на Райън Рейнолдс един мъж може да вижда и разговаря с въображаемите приятели на останалите хора. Но някои от тези въображаемите същества са намислили нещо...
 • Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Matt Damon
  Мат Деймън
 • Emily Blunt
  Емили Блънт
Анимация
6
Вълнуващото пътешествие на пеперудите монарх от Америка до Мексико, което е изпълнено с опасности, като жаби и птици.
КомедияПриключенски
7.1
Историята на Уили Уонка, ексцентричен изобретател, който с вълшебство и гениалност се е превърнал в Моцарт на шоколада. Предистория на емблематичния герой от Чарли и шоколадовата фабрика.
ДрамаФантастика
5.9
В норвежко селце всички за забравили за Коледа. Единствено малката Елиз е сигурна, че деня е специален и нейното приключение я отвежда до самия белобрад старец.
Комедия
5.6
Животът на семейство е потопен в хаос, когато ролите на деца и родители магически се разменят във важен ден на интервюта и повишения.
 • Jennifer Garner
  Дженифър Гарнър
АнимацияКомедия
6
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
ДрамаКомедия
6.4
Скот, по-известен като Дядо Коледа трябва да надвие Злия Дядо Коледа, който преди години е управлявал Северния полюс и сега се завръща от своето изгнание.
КомедияФантастика
5.6
За да спечели състезанието по коледна украса, Крис сключва сделка с пакостлива елфка. Тя прави магия, която потапя целия град в хаос.
АнимацияКомедия
6.2
Две кученца трябва да намерят открадната диадема, за да спасят представлението Лебедово езеро на примабалерината.
ПриключенскиФантастика
7.2
Русалката Ариел живее на дъното на океана. Но когато изплува на повърхността и спасява принц по време на буря, тя се влюбва в него. За да замени рибешката си опашка с два крака, продава красивия си глас на морската вещица и сега трябва няма да спечели спечи сърцето на царския син.
 • Melissa McCarthy
  Мелиса Маккарти
АнимацияДрамаПриключенски
Продължение на класиката Цар Лъв, която показва едновременни живота на Симба и баща му Муфаса от деца до царе на саваната.
ДрамаКомедия
6
Семейство се местни в стара къща, в която се оказва че има духове. Те започват комедийна борба срещу тях с всички възможно средства.
 • Owen Wilson
  Оуен Уилсън
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
АнимацияПриключенски
5.4
След като Златния кошер е откраднат от Медената долина, е обвинена катеричката. Тя няма друг избор, освен да вземе случая в своите лапички.
БългарскиКомедияПриключенски
8.5
Малкия гений Тони ще трябва да помогне на съучениците си по време на летен лагер, но и да запази приятелката си Рая, защото има нов конкурент.
ЕкшънКомедияПриключенски
Коледен филм с Дуейн Джонсън, който ще отвори една нова вселена в този жанр. В някои държави заглавието е преведено Големият червен.
 • Chris Evans
  Крис Евънс
 • Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
ЕкшънПриключенски
5.7
Звездните рейнджъри трябва да се изправят срещу старт и силен враг, който иска да се върне назад във времето и да ги унищожи веднъж за винаги.