Дедпул и Върколака

Семейни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
АнимацияДрамаПриключенски
Продължение на класиката Цар Лъв, която показва едновременни живота на Симба и баща му Муфаса от деца до царе на саваната.
РомантиченФантастика
Историята на зелената зла вещица от вълшебната страна на Оз, чийто път да се превърне в злодей е като че ли неизбежен.
ЕкшънПриключенски
Дъщерята на Кралицата на сърцата Червената и дъщерята на Пепеляшка Клои се обединяват в за да спасят Аурадон. Планът им е да пътуват назад във времето с джобния часовник на Белия заек, за да предотвратят събитие, което е хвърлило всичко в хаос.
ДрамаКомедия
6.7
В новия филм на Райън Рейнолдс един мъж може да вижда и разговаря с въображаемите приятели на останалите хора. Но някои от тези въображаемите същества са намислили нещо...
 • Matt Damon
  Мат Деймън
 • Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Bradley Cooper
  Брадли Купър
АнимацияФантастика
Малко момче им молив, който превръща в реалност всичко, което е нарисувала, пътувайки в своите мечти и фанатици.
АнимацияКомедия
6.4
Докато двама астронавти потеглят към Луната, за да сбъднат мечтата си, скрити пътници на борда кроят своите собствени планове.
КомедияПриключенски
7
Историята на Уили Уонка, ексцентричен изобретател, който с вълшебство и гениалност се е превърнал в Моцарт на шоколада. Предистория на емблематичния герой от Чарли и шоколадовата фабрика.
ДрамаФантастика
5.9
В норвежко селце всички за забравили за Коледа. Единствено малката Елиз е сигурна, че деня е специален и нейното приключение я отвежда до самия белобрад старец.
Анимация
5.1
Вълнуващото пътешествие на пеперудите монарх от Америка до Мексико, което е изпълнено с опасности, като жаби и птици.
Комедия
5.6
Животът на семейство е потопен в хаос, когато ролите на деца и родители магически се разменят във важен ден на интервюта и повишения.
 • Jennifer Garner
  Дженифър Гарнър
АнимацияКомедия
6
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
ДрамаКомедия
6.4
Скот, по-известен като Дядо Коледа трябва да надвие Злия Дядо Коледа, който преди години е управлявал Северния полюс и сега се завръща от своето изгнание.
КомедияФантастика
5.6
За да спечели състезанието по коледна украса, Крис сключва сделка с пакостлива елфка. Тя прави магия, която потапя целия град в хаос.
АнимацияКомедия
6
Две кученца трябва да намерят открадната диадема, за да спасят представлението Лебедово езеро на примабалерината.
ПриключенскиФантастика
7.2
Русалката Ариел живее на дъното на океана. Но когато изплува на повърхността и спасява принц по време на буря, тя се влюбва в него. За да замени рибешката си опашка с два крака, продава красивия си глас на морската вещица и сега трябва няма да спечели спечи сърцето на царския син.
 • Melissa McCarthy
  Мелиса Маккарти
ДрамаКомедия
6
Семейство се местни в стара къща, в която се оказва че има духове. Те започват комедийна борба срещу тях с всички възможно средства.
 • Owen Wilson
  Оуен Уилсън
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
АнимацияПриключенски
5.3
След като Златния кошер е откраднат от Медената долина, е обвинена катеричката. Тя няма друг избор, освен да вземе случая в своите лапички.