Диада

Семейни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
КомедияПриключенски
Историята на Уили Уонка, който има най-добрата фабрика за шоколад в света, как е постигнал това и още повече - как се е запознал с малките човечета?
АнимацияКомедия
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
ПриключенскиФантастика
7.2
Русалката Ариел живее на дъното на океана. Но когато изплува на повърхността и спасява принц по време на буря, тя се влюбва в него. За да замени рибешката си опашка с два крака, продава красивия си глас на морската вещица и сега трябва няма да спечели спечи сърцето на царския син.
 • Melissa McCarthy
  Мелиса Маккарти
ДрамаКомедия
6.2
Семейство се местни в стара къща, в която се оказва че има духове. Те започват комедийна борба срещу тях с всички възможно средства.
 • Owen Wilson
  Оуен Уилсън
 • Jamie Lee Curtis
  Джейми Лий Къртис
АнимацияПриключенски
5.2
След като Златния кошер е откраднат от Медената долина, е обвинена катеричката. Тя няма друг избор, освен да вземе случая в своите лапички.
БългарскиКомедияПриключенски
8.5
Малкия гений Тони ще трябва да помогне на съучениците си по време на летен лагер, но и да запази приятелката си Рая, защото има нов конкурент.
ЕкшънКомедияПриключенски
Коледен филм с Дуейн Джонсън, който ще отвори една нова вселена в този жанр. В някои държави заглавието е преведено Големият червен.
 • Chris Evans
  Крис Евънс
 • Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)
 • J.K. Simmons
  Джей Кей Симънс
ЕкшънПриключенски
5.7
Звездните рейнджъри трябва да се изправят срещу старт и силен враг, който иска да се върне назад във времето и да ги унищожи веднъж за винаги.
БългарскиДрама
6
Историята на две деца, които по време на своите дълги и безгрижни дни, трябва да се изправят пред истински важните неща в живота, за които все още не са пораснали.
Анимация
4.8
Ела и Хенри са най-добри приятели, докато един ден не се появява Джони - забавно дете, което в очите на Ела е заплаха за приятелството им.
КомедияПриключенски
5.1
Астерикс и Обеликс трябва да помогнат на принцесата на Китай да спаси майка си, свалена с преврат. Но към тези земи се е насочил и Цезар.
АнимацияКомедия
5.9
Три египетски мумии пристигат в днешен Лондон, впускайки се в диво приключение, в търсене на откраднатия им пръстен.
ДрамаПриключенскиSci-Fi
7.8
В сезон 3 Уил, който притежава магическия нож и Лира, пророкуваното дете, пътуват през различни светове, за да се намерят и защитят взаимно.
 • James McAvoy
  Джеймс Макавой
КомедияПриключенски
6.7
Флип (Джейсън Момоа) е получовек, който търси бащата на малко момиче елф, който е изчезнал в мистичния свят на сънищата.
 • Jason Momoa
  Джейсън Момоа
Комедия
6.7
Питър Билингсли се завръща в ролята, която е накарала децата от всички възрасти да очакват коледната сутрин както никоя друга.
АнимацияДрамаПриключенски
Продължение на класиката Цар Лъв, която показва едновременни живота на Симба и баща му Муфаса от деца до царе на саваната.
ДрамаКомедия
6.3
Продължение на едноименната филмова поредица с Тим Алън в ролята на Скот Калвин. Скот наближава 65-ия си рожден ден и решава да се откаже от работата си като Дядо Коледа. Но първо трябва да намери подходящ наследник.
КомедияФантастика
6
Три момичета призовават сестрите вещици Сандерсън. Те трябва да ги върнат там, където им е мястото, преди хаосът да ги застигне.