Смъртта може да почака
The Croods: A New Age

Круд 2: Нова епоха (2020)

732 840 votes
Актьори
Ryan Reynolds, Emma Stone, Nicolas Cage
Режисьор
Joel Crawford
Сценарист
Dan Hageman, Kevin Hageman
Снимки
Los Angeles
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Круд 2: Нова епоха (2020)
15 298
Абонирай се за YouTube канала ни
Живописното праисторическо семейство потегля на ново приключение, в непознатия свят, изпълнен с опасности и изненади.

След като в първата част семейството пещерняци беше принудено да напусне пещерата и да потегли в широкия и непознат свят, те намериха своя нов дом. Заедно в миналото са преодолели много опасности и прибавиха гениалния Гай, като нов член на семейството си. Но приключението им далеч не е приключило, защото макар новият свят, в който те са намерили убежище, на пръв поглед да изглежда чудесно идиличен, той все още крие много опасности. За пореден път татко Груг трябва да преодолее страха си от всяко ново и непознато нещо и да се увери, че заедно ще могат да преживеят нови предизвикателства.

Семейството се заема със задачата да намери нов, но преди всичко, безопасен дом. Когато попадат на дивен и съвършен дом зад високи стени, те смятат, че са открили перфектното място за живеене. В еуфорията си не очакват, че най-вероятно тук вече се е заселело друго семейство – Хомо Сапиенс. Те живеят в шикозна къща на дърво, която е оборудвана с многобройни съвременни изобретения, която по всяко отношение превъзхожда Croods. Докато семейството пещерняци все още живеят в каменната ера, Хомо Сапиенс отдавна са пристигнали в бъдещето. Когато се появява нова заплаха, двете противоположни семейства са принудени да работят заедно. Оказва се, че и съвременниците имат недостатъци: прекалено разглезени от екстри са изгубили вродените си навици на самозащита, които Круд непрекъснато усъвършенства.

 

Актьорски състав

 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Nicolas Cage
  Nicolas Cage
  Никълъс Кейдж
 • Emma Stone
  Emma Stone
  Ема Стоун
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички