Уилям Дефо
Willem Dafoe

Ману бързолета (2019)

За Ману, бързолет отгледан от чайки, живота никога не е бил лесен. След като не успява да се справи с чайкестите отговорност той е прогонен и разбира истинската си същност. Намирайки нов дом и приятели, той мисли че е открил щастието, но сега се появяват ново проблеми: мишките са откраднали яйце на бързолетите, а чайките са връхлетени от буря. Една получайка и полубързолет ще помогне на всички.
5.5

Тъмната страна на Бруклин (2019)

Лионел научава за смъртта на най-добрия си приятел Франк (Брус Уилис). Детектива решава да потърси убиеца, което го въвлича в гангстерска мрежа и му носи все по-силни врагове. Въвлечен в бика без връщане назад, той трябва да спаси млада жена, която след време ще се окаже ценен съюзник.

Аквамен (2018)

Аквамен е наследник на престола на Атлантида, който има уникални способности да диша под водата и да комуникира с всички морските същества. Той трябва да спре своя брат, който се подготвя за война с хората, защото те не престават да замърсяват океаните. Филма ще разкаже приключенията на за водното царство Атлантида след събитията в Лигата на справедливостта 2017.
7.1

Убийство в Ориент Експрес (2017)

Убийството, което се извършва на луксозен влак. Когато един човек е намерен намушкан до смърт в отделението си, Детектив Еркюл Поаро тръгва да търси убиеца между пътниците на вала.
6.5

Тетрадка на смъртта (2017)

Студен намира свръхестествена тетрадка, с която той може да убие всеки един човек, само с вписване на името му в нея. Той започва да я използва с добри намерения, като средство да пребори престъпността.
4.5

Проектът Флорида (2017)

Лятната ваканция за шестгодишно момиче и малките ѝ приятели, е безгрижно и щастливо прекарано време. Докато за възрастните около тях, ситуацията е коренно различна: те са принудени да се справят с трудностите на живота и времената.
7.6

Търсенето на Дори / Finding Dory (2016)

В тази чат на известната анимация Търсенето на Немо, синята рибка Дори иска да се събере с изгубеното си семейство. Но, разбира се, това няма да е лесно, когато не помни почти нищо.
7.3

Великата стена / The Great Wall (2016)

През 15 век, по време на война, група наемници са изпратени да снабдят войските с барут. Неочаквано те са нападнати от стани създания, от които само няколко души се измъкват живи, но уцелването им, все още не е приключило.
6

Вълчи нрав / Dog Eat Dog (2016)

Трима току-що излезли от затвора престъпници, трябва да отвлекат детето на противника на шефа на мафията. Но проблема е, че те убиват човек и всичко се обърква. Сега отново са най-издирваните и трябва да бягат от полицията.
4.7

Най-търсеният човек / A Most Wanted Man (2014)

Кой е Гюнтер Бахман (Hoffman) и защо е толкова преследван? По националност е полу руснак, полу мюсюлманин. Имигрира в Хамбург и е германски шпионин. Той извършва много дейности в Германия, като например има връзки с терористи и с местна мюсюлманска организация. Той има наследено богатство, което се опитва да вземе, чрез организация в която се намира, но е силно издирван от правителството, което скоро разбира неговото местоположение.
6.8

Pasolini (2014) Филм за Пиер Паоло Пазолини

Знаете ли кой е Пиер Паоло Пазолини? Това е един от най-великите италиански режисьори и писатели. Той е бил основата сила, която е движела борбата срещи тамошната власт. Неизвестно защо и как той е бил убит една вечер на плажа.
5.8

Джон Уик / John Wick (2014)

  Джон Уик е наемен убиец, който иска да премине начисто, но преди да го направи, трябва да убие всички хора от руската мафия. Той смята това да го направи по най-лесния начин – със взрив, когато всички са на едно място.
7.4

Лоша провинция / Bad Country (2014)

Детектив и наемен убиец се обединяват за да победят най-голямата мафия в града.
5.8