Смърт край Нил

Великата стена / The Great Wall (2016)

5.9122 140 votes
Актьори
Matt Damon, Willem Dafoe, Tian Jing
Режисьор
Yimou Zhang
Сценарист
Doug Miro, Carlo Bernard
Снимки
China
Жанр
Трилъри
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай, Хонг Конг, Австралия, Канада
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Великата стена / The Great Wall (2016)
11 239
Абонирай се за YouTube канала ни
През 15 век, по време на война, група наемници са изпратени да снабдят войските с барут. Неочаквано те са нападнати от стани създания, от които само няколко души се измъкват живи, но уцелването им, все още не е приключило.
15ти век. Група наемници пътуват до Китай, откъдето трябва да купят барут и да го върнат обратно в Европа. Това, което им се случва по пътя, обаче, е нещо, което никой не е очаквал и не си е представял. Изведнъж мистериозни чудовища ги нападат и те се оказват в капан, от който изходът е почти невъзможен. Само двама успяват да оцелеят и да се спасят от лапите на създанията. Те трябва много бързо да се възстановят, ако искат да запазят живота си, но това не е толкова лесно колкото изглежда, защото си нямат на представа пред какво се изправят. Мъжете се оказват в клопката на разгара на една война – от едната страна е таен военен клан на нацията, а от другата са  дивите зверове, отнели живота на техните другари.

Актьорски състав

  • Matt Damon
    Matt Damon
    Мат Деймън
  • Willem Dafoe
    Willem Dafoe
    Уилям Дефо
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички