Капитан Марвел 2

Филми с чудовища

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
5.1
Джонас се сблъсква с още по-големи акули, които са стоели спокойно на дълбините на океана вече 65 млн. години, преди да бъдат разгневени.
 • Jason Statham
  Джейсън Стейтъм
ДрамаЕкшънПриключенски
Японка версия на известното чудовище. Япония след края на войната е изправена пред нова заплаха - огромния гущер Годзила.
ТрилърУжас
5.9
Семейство е нападнато от ужасно свръхестествено същество, което се храни със страданието на жертвите си.
АнимацияЕкшънПриключенски
5.7
В Сан Франциско се появява необичайна епидемия. Изглежда огнището е островът на отчаянието Алкатраз, известен със стария затвор.
АнимацияПриключенски
5.7
Малката Руби винаги се е чувствала различна, докато един ден не открива, че не е човек, а морско чудовище кракен и скоро трябва да наследи престола.
ДрамаУжас
7.7
Във втория сезон на малкото градче, от което никой не може да излезе, пристига цял автобус с пътници, с което всички надежди се изчерпват.
ЕкшънПриключенскиФантастика
5.8
След вековен сън дълбоко в норвежките планини се събужда един трол, започвайки да унищожава всичко по пътя си. Правителството сформира екип, който да го спре, но дали ще бъдат достатъчно подготвени за онова, което ги очаква.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
В Годзила и Конг: Новата империя двете легендарни чудовища ще се изправят срещу нова заплаха, скрита в мистериите на Островът на черепа и Теорията на кухата земя.
 • Dan Stevens
  Дан Стивънс
ДрамаУжас
7.7
В малко кошмарно градче, който влезе измъкване няма. Десетки жители се опитват да излязат, но отново и отново се озовават в града.
ТрилърУжас
6
Млада жена, която се бори със зависимостта си, се сдобива с древна кутия с пъзел, без да знае, че тя се използва за призоваване на Хелрейзър - група свръхестествени същества от друго измерение.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.2
В отдалеченото имение Блъдстоун група ловци на чудовища се събират в опасно състезание за мощна реликва. Сред тях е Джак Ръсел, около който има мрачна тайна: старо проклятие го кара да се превръща във върколак.
ЕкшънПриключенскиSci-Fi
5.6
Четири години след разрушението на остров Нублар, динозаврите и хората споделят планетата в крехък мир помежду си. Появата на нови видове и още по-големи първобитните гущери обединява група учени, преди планетата да бъде унищожена.
 • Chris Pratt
  Крис Прат
 • Bryce Dallas Howard
  Брайс Далас Хауърд
ЕкшънУжасSci-Fi
4.2
Две деца се преместват в нов град, където баща им работи в секретна лаборатория. 15 години по-късно смъртоносния Т-вирус е унищожил 6 милиарда от населението.
ДрамаУжасФантастика
8.7
В сезон 4 на Странни неща семейство Байърс напука града, а руски учени изследват паралелния свят на чудовищата. Семейството не намира спокойствие, а в същото време учени имат нужда от някой, който познава по-добре мрачния свят.
АнимацияКомедия
4.8
Семейство Уишбоун са принудени отново да се превърнат в нощни същества, за да заловят мистериозна малка агента, която отвлича чудовища.
АнимацияКомедия
5.9
В свят обитаван от чудовища, които са световни звезди по борба, тийнейджърката Уини си е избрала чудовище, което да обучи, с големите амбиции да измеси дългогодишния шампион.
АнимацияКомедияПриключенски
6
Джонатан използва опасно изобретените, за да се превърне в чудовище, но след едно малко невнимание, всички жители на хотела се превръщат в хора.
 • Kathryn Hahn
  Катрин Хан
АнимацияКомедияПриключенски
5.4
Странното и налудничаво семейство Адамс потегля на ваканция. Преминавайки през най-различни забележителности, те оставят следа от опустошения.
 • Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • Chloë Grace Moretz
  Клоуи Грейс Морец
 • Bill Hader
  Бил Хейдър
Фантастика
6.6
На земята се появяват мистериозни свръхестествени същества, които всяват хаос. Последователите на Новата истина смятат, че са изпратени за да спасят света от злото.
АнимацияКомедияПриключенски
7
Тайлър е амбициозно и талантливо чудовище, което започва работа в корпорацията на таласъми рамо до рамо с известните Майк и Съли да генерират електричество.