Кунг-фу панда 4

Годзила и Конг: Нова империя (2024)

Godzilla x Kong: The New Empire
Актьори
Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens
Режисьор
Adam Wingard
Сценаристи
Terry Rossio, Simon Barrett
Снимки
Village Roadshow Studios, Oxenford, Queensland, Australia
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Годзила и Конг: Нова империя (2024)
1 504
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Годзила и Конг: Нова империя (2024)
В Годзила и Конг: Новата империя двете легендарни чудовища ще се изправят срещу нова заплаха, скрита в мистериите на Островът на черепа и Теорията на кухата земя.

След последния си сблъсък всемогъщият Конг и страховития гущер Годзила, които сега властват над света, се изправят срещу колосална смъртоносна заплаха, скрита в човешкия свят, която застрашава съществуването на нашия и техния вид. Враг, който поставя под въпрос самото им съществуване, а оттам и това на човечеството, защитавано от тези титани. Потапяйки се дълбоко в мистериите на Островът на черепа и Теорията на кухата земя, филмът представя епичната древна битка на титаните, която е допринесла за формирането на съюзи между тези необикновени същества и ги е свързала с човечеството завинаги.

Адам Уингърд режисира и следващия филм от света на чудовищата. Очаква се да бъде пряко продължение на Годзила срещу Конг. Дан Стивън ще влезе в главната роля.

Това е шестия филм от поредицата научнофантастични филми, която включва легендарни чудовища и се носи под наименованието MonsterVerse или казано на български Чудовищна вселена. Тя беше стартирана от Warner през 2014 г. с Годзила. Освен тези продукции тя включва Rampage: Унищожителите и Мега Звяр. В тази вселена се срещат американски и японски чудовища се срещат за първи в киното, водейки епични битки с колосални унищожения.

С участието на

 • Dan Stevens
  Dan Stevens
  Дан Стивънс

Всички части

 1. Годзила (2014)
  Годзила (2014)
 2. Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)
  Годзила 2: Кралят на чудовищата (2019)
 3. Годзила срещу Конг (2021)
  Годзила срещу Конг (2021)
 4. Годзила и Конг: Нова империя (2024)
  Годзила и Конг: Нова империя (2024)