Тетрадка на смъртта (2017)

4.565 610 votes
Актьори
Willem Dafoe, Margaret Qualley, Lakeith Stanfield
Режисьор
Adam Wingard
Сценарист
Vlas Parlapanides, Charley Parlapanides
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Трилъри
Година
2017
Премиера
Държава
USA
Продължителност
101 мин.
Трейлър на Тетрадка на смъртта (2017)
1 / 5 - 1 vot
172
1
0
Студен намира свръхестествена тетрадка, с която той може да убие всеки един човек, само с вписване на името му в нея. Той започва да я използва с добри намерения, като средство да пребори престъпността.
Death Note (2017)

Американски римейк на класическата японска манга “Death Note”, в която студент намира тетрадка със специални способности.

Light Turner е ярък студент. Но един ден той се препъва върху един бележник, който носи загадъчното име Death Note и е затворен с черна корица. Не отнема много време на Light да разбере, че всеки човек, чиито име се напише в тетрадката, скоро няма да бъде сред живите. Той иска да ползва новооткритата сила за добри цели, като се конкурира с престъпността в града. Започва да въвежда имената на престъпниците в нея и един след друг падат най-силните мафиоти. Но тъй като той намира все повече и повече престъпници, в крайна сметка мъртвите става все повече и повече. Толкова много мъртви тела няма как да останат незабелязани. Това привлича вниманието на най-блестящите дознатели, които започват да работят по случая. Опасността около студента нараства. Скоро момчето и неговите изследователи започват опасна игра на котка и мишка.

С участието на

  • Willem Dafoe
    Willem Dafoe
    Уилям Дефо