Дедпул и Върколака

Филми с убийство

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Драма
Мади (Натали Портман) разследва убийство на жена, за което никой не се интересува. Мади се натъква на тайна от политически характер.
ДрамаКриминален
7.6
Прокурорът Ръсти (Джейк Джиленхол) е обвинен за убийството на любовницата си. Той трябва да намери истинския извършител и да се защити в съда.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ДрамаЕкшънКриминален
6
Бързия Чарли има нова поръчка, която се оказва в затънтена улица - човека, който трябва да ликвидира е вече убит.
ДрамаКриминаленТрилър
7.7
Сандра е заподозряна за смъртта на съпруга си. По време на разследването, връзката със сина ѝ започва да се пропуква.
ДрамаКриминален
6.7
В луксозен круиз е извършено убийство. Невинна жена, трябва да си разчита на човека, който най-много мрази и презира - детектива.
ДрамаИсторическиКриминален
7.3
Четирима детективи от различни епохи разследват едно и също убийство, което се появява на едно и също място в период от 150 години.
ДрамаЕкшънКриминален
8
Във вторият сезон Джак Ричър ще разследва неизвестен враг, който елиминира един по един членовете на военно звено.
ДрамаИсторическиКриминален
7.6
В щата Оклахома започват да се появяват убийства в индианско племе, което живее върху ценна земя с много петролни залежи.
 • Leonardo DiCaprio
  Леонардо ди Каприо
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
ДрамаКриминаленУжас
6.5
По време на ритуал в разрушен и обитаван от духове дворец е извършено загадъчно убийство. Това налага завръщането на най-великия детектив в света Еркюл Поаро в блестящата Венеция. Този път детективът е въвлечен в зловещ свят на сенки и тайни.
БългарскиДрамаКриминален
В българския криминален филм трима приятели следвайки рап мечтата си, се забъркват в подземния свят, от който излизане.
ДрамаКомедияКриминален
8.1
В сезон 3 главния актьор в театър умира пред публиката, а подозренията пада върху Чарлс, който съвсем скоро стана известен с детективските си умения.
Комедия
7.2
Когато агент по недвижими имоти, бивша тенис звезда и водопроводчик се срещат, те се възползват от възможността да спечелят пари от манията си по истинските криминални истории.
ДрамаКриминален
7.5
Кенди има перфектен живот: любящ съпруг, деца и съседка, с която са най-добри приятелки, но защо тогава я убива?
 • Elizabeth Olsen
  Елизабет Олсън
ДрамаЕкшънКриминален
5.3
След като Батман е убит, доказателствата сочат, че извършителя е неговия син. Разбира се, че той е натопен и трябва да разследва случая.
ДрамаИсторически
7.2
През 50-те години на миналия век 14-годишен чернокож е убит, защото е ухажвал бяла жена. Неговата майка Тил започва кампания за разкриване на расизма в основата на престъплението.
 • Haley Bennett
  Хейли Бенет
КриминаленУжас
6.6
През 1830 г. детектив (Крисчън Бейл) разследва ужасно престъпление. Ключова роля в разследването играе писателя Едгар Алън По.
 • Christian Bale
  Крисчън Бейл
Комедия
6.5
През 50-те години на миналия век двама детективи разследват убийство, потапяйки се в подземния свят на филмовата индустрия.
 • Saoirse Ronan
  Сърша Ронан
Драма
7.2
Изоставена от семейството си, Кая израства сама. Години по-късно в живота ѝ се появяват двама мъже, в които намира любовта и един нов свят. След като един от тях е намерен мъртъв, срамежливата Кия бързо се превръща в обект на разследване.