Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Ричър Сезон 2 (2023)

Reacher
8.1214 хил. гласа
Сезон 2
8 епизода
Актьори
Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Maria Sten
Сценарист
Nick Santora
Снимки
Pickering, Ontario, Canada
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Ричър Сезон 2 (2023)
978
Абонирай се за YouTube канала ни
Във вторият сезон Джак Ричър ще разследва неизвестен враг, който елиминира един по един членовете на военно звено.

Джак Ричър е бивш военен следовател, който използва своя ум и сила, за да разкрива и най-дълбоките конспирации. В сезон 2 за Ричър нещата стават лични.

Той все още пътува из САЩ, без да може никой да се свърже с него. Един ден вижда, че в банковата сметка му има анонимен превод от 1030. Изненадата е само за кратко. Като бивш военен, бързо се досеща, че това е скрито съобщение 10-30 – военен код за спешни случаи. Някой се нуждае от неговата помощ. Това го връща в бившето му елитно военно подразделение за специални разследвания. Джак се свързва със Франсис, която има лоши новини за него: Калвин Франц, друг член на нейната стара, сплотена разследваща група от девет души, е мъртъв – жестоко убит. Освен това още трима от тяхното военно звено са изчезнали безследно. Става ясно, че мистериозен убиец се насочил към членовете на отряда и започва да ги убива един по един. Бившият отряд трябва да се събере отново. Джак Ричър сега трябва да открие кой стои зад нападенията. Възможно ли е някой от екипа да е ги е предал?

Само три дни след излизането на първия сезон Amazon обяви официалното подновяване на сериала. Снимките на втори сезон започват през септември 2022 г. и приключват през февруари 2023 г.

Сезон 1 беше адаптация на първият том от поредицата за Джак Ричър от Лий Чайлд, а сезон 2 е базирана на 11-тия роман от поредицата: Лош късмет и неприятности.

Сезони

  1. Ричър (2022)
    Ричър (2022)
  2. Ричър Сезон 2 (2023)
    Ричър Сезон 2 (2023)