Диада

Филми с разследване

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
ДрамаИсторическиКриминален
В щата Оклахома започват да се появяват убийства в индианско племе, което живее върху ценна земя с много петролни залежи.
 • Leonardo DiCaprio
  Леонардо ди Каприо
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
ДрамаКриминаленУжас
6.8
По време на ритуал в разрушен и обитаван от духове дворец е извършено загадъчно убийство. Това налага завръщането на най-великия детектив в света Еркюл Поаро в блестящата Венеция. Този път детективът е въвлечен в зловещ свят на сенки и тайни.
ЕкшънТрилър
5.3
На път за работа Мат получава обаждане от непознат, който е инсталирал взривно устройство в колата му. Ако иска да остане жив, трябва да следва неговите инструкции и да изпълни поредица от трудни задачи.
 • Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
ДрамаКриминален
7.5
Осем години след събията в сериала, брутален социопат се е прицелил във възможно най-неподходящия човек Рейлан.
БългарскиДрамаКриминален
В българския криминален филм трима приятели следвайки рап мечтата си, се забъркват в подземния свят, от който излизане.
ДрамаКомедияКриминален
8.1
В сезон 3 главния актьор в театър умира пред публиката, а подозренията пада върху Чарлс, който съвсем скоро стана известен с детективските си умения.
ДрамаЕкшън
7.8
По действителен случай, разказва за историята на правителствения агент Тим Балард, който е спасил хиляди жертви на трафик.
ЕкшънТрилър
5.5
Детектив (Бен Афлек) разследва изчезването на дъщеря си и тайна правителствена програма, която стои зад поредица от невъзможни обири на високопоставени лица.
 • Ben Affleck
  Бен Афлек
ДрамаЕкшънТрилър
8
Джак Райън се сблъсква с мащабна и добре прикрита конспирация в сърцето на ЦРУ - наркокартел с връзка с терористична организация.
Комедия
7.2
Когато агент по недвижими имоти, бивша тенис звезда и водопроводчик се срещат, те се възползват от възможността да спечелят пари от манията си по истинските криминални истории.
ДрамаКриминален
6.7
Майк има задачата, да намери избягалата приятелка на мафиотски бос. В родния си град е засмукан от стари тайни и мистерии. Все по-трудно е да постъпи правилно, когато всичко около него е сбъркано.
ЕкшънКомедияКриминален
5.7
Двойката успешни детективи Ник и Одри се натъкват на нов мистериозен случай, при който един от най-добрите им приятели Махараджата е отвлечен по време на невероятната си сватба.
 • Jennifer Aniston
  Дженифър Анистън
 • Adam Sandler
  Адам Сандлър
ДрамаКриминален
7.5
Кенди има перфектен живот: любящ съпруг, деца и съседка, с която са най-добри приятелки, но защо тогава я убива?
 • Elizabeth Olsen
  Елизабет Олсън
ДрамаИсторическиКриминален
6.5
През 60-те години на миналия век две журналистки разследват сериен убиец, а полицията като че и умишлено бездейства.
 • Keira Knightley
  Кийра Найтли
КриминаленТрилър
5.3
Филип Марлоу трябва да открие бившия любовни на красива жена, което го въвлича във все повече тайни и сблъсква с влиятелни личности.
 • Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Diane Kruger
  Диане Крюгер
ДрамаИсторическиКриминален
7.6
В сезон 2 Пери се заема с още по-фрапантен случай: убийство на сина влиятелен петролен бизнесмен, в което разбира се има дълбоки конспирация.
 • Katherine Waterston
  Катрин Уотърстън
ДрамаКриминален
6.4
Продължение на сериала на BBC. Лутър е зад решетките, но гениалния следовател няма намерение да стои дълго време тук. Той бяга от затвора за да завърши случая на живота си и да изчисти името си.
 • Idris Elba
  Идрис Елба
 • Andy Serkis
  Анди Съркис
ДрамаЕкшънКриминален
5.2
След като Батман е убит, доказателствата сочат, че извършителя е неговия син. Разбира се, че той е натопен и трябва да разследва случая.
Трилър
7.9
Чарли има дарбата да долавя лъжата, но проклятието да попада на престъпници със сложни криминални случаи, които просто трябва да разреши.
КриминаленУжас
6.6
През 1830 г. детектив (Крисчън Бейл) разследва ужасно престъпление. Ключова роля в разследването играе писателя Едгар Алън По.
 • Christian Bale
  Крисчън Бейл