Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Bodies / Тела (2023)

Bodies
7.355 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Amaka Okafor, Shira Haas, Kyle Soller
Сценарист
Paul Tomalin
Снимки
Kingston upon Hull, East Riding of Yorkshire, England, UK
Жанр
Драма, Исторически, Криминален
Година
Премиера
Държава
Англия
Трейлър на Bodies / Тела (2023)
124
Абонирай се за YouTube канала ни
Четирима детективи от различни епохи разследват едно и също убийство, което се появява на едно и също място в период от 150 години.

В Лондон през 2023 г. детектив Шахара преследва въоръжен тийнейджър. Когато той се обръща и насочва оръжието си към нея, внезапно тя вижда че на улицата лежи гол мъж със загадъчна татуировка. Но тя не чува изстрел, а мъжът се появява от нищото. Всъщност този случай не е единственият. Четирима следователи от различни епохи се сблъскват с това странно убийство. Независимо дали става дума за 1890 г., 1941 г., 2023 г. или за бъдещето през 2053 г. във всеки от тези периоди тялото на един и същ човек е открито на едно и също място на улица Лонгхарвест Лейн в Лондон. Сега един всеки детектив трябва да разкрие какво стои зад мистериозното ритуално убийство. Но за да го направят, трябва по някакъв начин да работят заедно. Разследванията им ги поставят по следите на конспирация, продължаваща 150 години. Те разплитат мистерия, която може да промени хода на историята и да застраши живота на стотици хиляди.

Криминален сериал с научнофантастичен привкус, базиран на едноименния комикс от 2015 г.

Главни герои

Алфред е детектив инспектор от 1890 г., който се сблъсква с най-тежкия си случай досега. В хода на разследването започва да подозира, че убиецът има могъщи съюзници. Но той трябва да действа предпазливо, защото самия той крее мрачна тайна.

Чарлз е инспектор от 1941 г., корумпиран полицай, който крие тъмни моменти от миналото си от страх.  В разгара на Втората световна война трябва да разреши случай на убийство, докато пази собствените си тайни.

Шахара е мюсюлмански детектив от 2023 г., която се бори срещу расистки бунтове. Докато разследва този странен случай на убийство, пред нея се разкриват ужасни тайни.

Айрис е детектив от Лондон през 2053 г., която открива, че наскоро намереното тяло се е появявало няколко пъти преди това. Сега тя иска да разбере какво наистина стои зад убийството.