Годзила и Конг: Нова империя

Убийство на края на света (2023) Сериал

A Murder at the End of the World
7.121 хил. гласа
Сезон 1
7 епизода
Актьори
Emma Corrin, Harris Dickinson, Brit Marling
Сценаристи
Zal Batmanglij, Brit Marling
Снимки
Iceland
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Убийство на края на света (2023) Сериал
71
Абонирай се за YouTube канала ни
Милиардер кани малка група непознати в отдалеченото си имението. Наокачвано убийство подтиква млада жена на разследване.

Влюбената в технологиите Дарби Харт е опитна хакерка, страстен начинаещ детектив със околност към всякакви пъзели. Тя е един от малцината избраници, които са поканени в усамотеното имение на края на света на милиардера Анди. В средата на снежна пустош и далеч от всякаква цивилизация, Анди събира гостите си. Тя започва да подозира, че има нещо гнило. За собственика малко се знае, освен че е срамежлив милиардер. И тогава се случва убийство. Един от гостите е намерен мъртъв. Дали това е трагичен инцидент или нещо повече? Кой е виновен и какви са мотивите? Сега Дарби трябва да използва всичките си умения, за да докаже, че това е убийство и че убийците най-вероятно са сред тях. Но времето напредва, а ситуацията започва да ескалира. Убиецът може отново да удари. Дори и да го открие, това няма да направи ситуацията по-лесна, защото някои тайни е по-добре да останат скрити.

Снимките на минисериала са направени през 2022 г., в Ню Джърси, Юта и Исландия, а премиерата е насрочена за август 2023 г. Поради стачката Гилдията на актьори е отложена за ноември 2023 г. в Hulu.