Ману бързолета (2019)

740 votes
Актьори
Willem Dafoe, Josh Keaton, Kate Winslet
Режисьор
Andrea Block, Christian Haas
Сценарист
Andrea Block, Axel Melzener
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
25 Януари 2019
Държава
Germany
Продължителност
88 мин.
Трейлър на Ману бързолета (2019)
3 / 5 - 2 vots
610
4
0
Ману е бързолет отгледан от чайки, който обаче в техния свят винаги остава аутсайдер. Малко след като разбира истината настъпват проблеми и в двата вида птици, а Ману е този, който иска да помогне на всички.
Ману е малък бърз, който обаче е приет от аристократична двойка чайки и расте в Ница. Противно на истинската му природа, той се научава да плува като родителите си чайки, да лови риба и разбира се да лети като тях. Баща му иска да впечатли сина си със своите умения, но когато става дума за летателно училище, той бързо осъзнава, че никога не може да лети като останалите. Той винаги е бил считан за аутсайдер, който се бори за признание. Но един ден, когато не успява да изпълни важна мисия, за общността, е изключен от колонията на чайките.
От сега нататък той отчаяно търси нови приятели и за първи път среща представители на рода си и научава, че всъщност е бързолет. Сега трябва ли да избере ново семейство? Преди да отговори на този въпрос идва опасност, която застрашава и двата вида. Това е неговия шанс да покаже на старото и новото си семейство, какъв смел герой е.
Актьорски състав
  • Kate Winslet
    Kate Winslet
    Кейт Уинслет
  • Willem Dafoe
    Willem Dafoe
    Уилям Дефо