Кунг-фу панда 4

Патешки истории (2023)

Migration
6.716 хил. гласа
Актьори
Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Tresi Gazal
Режисьори
Benjamin Renner, Guylo Homsy
Сценарист
Mike White
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Франция, Канада
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Патешки истории (2023)
2 746
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Патешки истории (2023)
В Патешки истории семейство патици предприемат много необичано пътуване, което ги сблъсква със странни и дори леко смахнати птици.

Семейството патици открай време живее в едно и също езеро в Нова Англия. Идиличния им живот се дължи най-вече на постоянно загрижения и бдителен татко Мак, който иска да държи семейството възможно най-близо до себе си. Поради страх да ги излага на опасностите на външния свят, той сика семейството му да стои на мястото, което от години наред се е утвърдило като безопасно. Всъщност това е само привидна заблуда, а истината е, че Мак е старомоден, не харесва нищо ново, иска да си живее постарому и най-вече е страхливец, който не си го признава. Но мама Пам е точно обратната – патица с авантюристичен дух, на която ѝ е омръзнало да слуша вечно мърморещия си съпруг. Тя мечтае за промяна и иска да покаже на децата си големия свят.

Един ден ято диви патици преминава през техния воден кът и разказват за вълнуващите места. За майката Пам това не може да продължава така – те стоят винаги на едно и същи езеро, нямат никакво разнообразие в живота си. Децата им са на същото мнение – все пак искат да се запознаят със широкия свят. Пам най-накрая успява да убеди съпруга си да заминат на необикновена ваканция – през Ню Йорк до тропиците на Ямайка, където да зимуват. Както се опасява Мак, пътуването им няма да бъде само лежерно летене и много слънце. Те се сблъскват с препятствия по пътя, като гръмотевични бури и непознати за тях видове птици. Въпреки тези премеждия патиците набират смелост и изследователски дух и научават, че най-големите приключения в живота винаги са свързани с излизане от зоната на комфорт. Предизвикателства и проблеми ги сближават с нови приятели, които разширяват хоризонтите и научават много повече за живота, от колкото са предполагали.

Universal и Illumination са продуцентските компании, които стоят зад продукцията.

С участието на

  • Elizabeth Banks
    Elizabeth Banks
    Елизабет Банкс