Том и Джери
The Big Trip

Великото пътешествие (2019)

5.1990 votes
Актьори
Dmitry Nazarov, Maxim Galkin, Filipp Kirkorov
Режисьор
Natalia Nilova
Сценарист
Billy Frolick
Жанр
Анимация
Година
2019
Премиера в България
Държава
Русия, САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Великото пътешествие (2019)
3 797
Абонирай се за YouTube канала ни
Безотговорен щъркел куриер доставя бебе панда на кафява мечка. След тази груба грешка, кафявата мечка Мик-Мик формира пъстър екип от животни - вълк, пеликан, тигър и заек, за да достигнат Китай и да предадат малка панда на своите родители.

В света, където живеят животните, има специализиран куриерски център, в който най-почтената, благородна и отговорна професия се счита куриер на децата. Отговорността да един такъв куриер е да вземе новороденото бебе,  да се издигне нагоре и веднага да достави бебето на родителите му, които го чакат с голямо нетърпение и радост.

Центърът за доставка работи денонощно, така че има много работа за куриерите на деца. За тази позиция са избрани най-отговорните, сериозни и доказани представители на птичия свят – щъркелите. В крайна сметка, ако се случи грешка като смесени бебета, тогава неприятностите не могат да се избегнат. Но както във всеки друг отдел, в центъра за доставка имаше недостиг на квалифициран персонал и това беше причината да се случи един подобен проблем.

Един щъркел получи работа в центъра за доставка, който се оказа ненужен, безотговорен и най-лошото, глупав за да вземе красивото бебе панда и да го даде на кафявата мечка Мик-Мик. Тя беше изненадана от тази деликатна ситуация и се надяваше скоро всичко да бъде изяснено и бебето да бъде изпратено на неговото семейство панди. За съжаление, това така и не се случи, а Мик-Мик, като отговорна и честна мечка (за разлика от глупавия куриер) реши, че трябва да вземе въпроса в собствените си лапи и да предаде малката панда на своите майка и татко, които очакват детето.

Пътят не е никак кратък, защото родителите на пандата живеят в далечна провинция в Южен Китай. Кафявата мечка Мик-Мик напусна своето обикновено ежедневния и пое това несигурно и опасно пътуване, заедно с малката панда, към която тя вече се превърза. Мик-Мик потегли със своите верни другари от гората – безразсъдния заек Оскар, пеликан, страхлив вълк и тигър.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички