Кралството на планетата на маймуните

Бийтълджус Бийтълджус (2024)

Beetlejuice Beetlejuice
Актьори
Jenna Ortega, Monica Bellucci, Michael Keaton
Режисьор
Tim Burton
Сценаристи
Alfred Gough, Seth Grahame-Smith
Жанр
Комедия, Ужас, Фантастика
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Бийтълджус Бийтълджус (2024)
228
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на култовия филм от 1988 г., за приключенията на лудия герой, който една единствена цел - да всява страх и паника. Завръщат се Тим Бъртън като режисьор и Майкъл Кийтън в ролята на Бийтълджус.

Бийтълджус 2 (2024)

Семейство Диц се завръщат в Уинтър Ривър. Животът на Лидия (Уинона Райдър), която все още е преследвана от спомените за Бийтълджус, се обърква напълно, когато непокорната ѝ дъщеря открива на тавана мистериозен модел на града и по невнимание отваря портата към света на мъртвите. В двата свята – на живите и мъртвите започват да се случват неприятности. Идването на Бийтълджус е неизбежно.

Той отново ще предлага услугите си, за прогонване на всяко едно същество, независимо колко нагло или натрапчиво е то. Героя може да бъде призован ако се произнесе три пъти името му и на всеки предлага услугите си. С нестандартните си методи и симпатии към духовете, това странно същество може да се промени в най-различни гротески форми, но никога не и в нещо красиво и или с добри намерения. Сред любимите му занимания са, да заблуждава, да плаши или да причинява душевна болка. След като се завръща, той започва да се забавлява с новите наематели, докато техния до не се превърне в техния най-голям кошмар. За да се отърват от него, те са принудени да използват услугите му, което от своя страна ще го завърне във света на живите, а това е неговата цел. Първо плаши хората, а после ги принуждава да ползват услугите му за прогонване на духове – добра схема, но за разлика от хората, той не я прави за пари, а за удоволствие, защото много обича света на живите и да забавлява с тях.

Продължение на филма от 1988 г. на Тим Бъртън.

С участието на

  • Willem Dafoe
    Willem Dafoe
    Уилям Дефо