Бен Афлек
Ben Affleck
Бивша баскетболна звезда потъва твърде много от пристрастяването към наркотиците. Той иска все пак да направи нещо в стоя живот и решава да се върне в старото си училище. Тук той иска да тренира местния отбор по баскетбол, който се състои от много различни хора с различни цветове на кожата, които не изглеждат достатъчно добри за да постигнат някакви резултати.
За да съживят мъртвия си брак се Вик (Бен Афлек) и Мелинда (Ана де Армас) се споразумяват да имат любовници. Постепенно ситуацията се превръща в психологическа игра.
Базиран на известния скандал Иран-Контра, в който американски държавни служители продават тайно оръжия на Иран. Елена (Ан Хатауей) е журналистка, която помага на баща си, търговец на оръжия, замесен в незаконни продажби.
"Последният дуел" разказва истинската история за престъпление, скандал и съдебен процес в средновековна Франция.
Човечеството вече си е върнало вярата в Батман, който се е вдъхновил от дела на Супермен. Сега те искат помощта на Diana Prince за да се изправят пред нов горчив враг. Въпреки новия безпрецедентен екип от герои, няма да е лесно да спасят планетата от катастрофално нападение.
В големите градове непрекъснато се увеличава престъпността. Супермен не може да помогне на всички хора, но и не е задължен да го прави. Докато супермен е дал много на светът, то светът не е дал нищо на него. Когато хората започват да се страхуват, че Супермен има твърде голям сила и е опасен за тях, то Батман решава да го спре. Докато двамата супергерои се борят, над светът е надвиснала нова заплаха.
Тайна правителствена агенция, управлявана от Аманда Уолър създава група, състояща се от супер престъпници. Те са назначени на опасни мисия, ако я изпълнят успешно правосъдието ще бъде снизходително към техните присъди.
Крис има собствена счетоводна фирма, работата на която е да замазва мръсните дела на престъпните организации. Той има нов клиент, на който трябва да намери разминаване от няколко милиона. Но в процес на работата, забелязва че счетоводителите постепенно започват да изчезват.
Бостън, 1926, забраната на алкохол е довела до една безкрайна мрежа от нелегални производители, които насърчават престъпността и корупцията. Джо Кофлин, син на известен полицейски началник, отдавна е обърнаха гръб на строгите правилна и възпитанието. Той вярва, че с покачването си в престъпността и верните приятели, винаги ще бъде над закона.
Филма Gone Girl (2014) ни показва как би се чувствал някой, когато изгуби любим човек, докато полицията го подозира в убийство.