Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта (2016)

6.5569 380 votes
Актьори
Amy Adams, Henry Cavill, Ben Affleck
Режисьор
Zack Snyder
Сценарист
David S. Goyer, Chris Terrio
Снимки
USA, Michigan, Detroit
Жанр
Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
USA
Продължителност
151 мин.
Трейлър на Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта (2016)
4197
8
3
Трейлър на Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта (2016)
В големите градове непрекъснато се увеличава престъпността. Супермен не може да помогне на всички хора, но и не е задължен да го прави. Докато супермен е дал много на светът, то светът не е дал нищо на него. Когато хората започват да се страхуват, че Супермен има твърде голям сила и е опасен за тях, то Батман решава да го спре. Докато двамата супергерои се борят, над светът е надвиснала нова заплаха.
 Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

На всички е известно, че с голямата идва два и голямата отговорно. След като супермен побеждава злия ЗОД, той е считан за най-силния герой на планета, към който хората имат прекалено голямо доверие. С нарастване на престъпността и убийствата, Супермен не може да се справи с всички проблеми на света ни, поради което е обвинен за предател, вероятно за извънземен, който чака удобен момент да превземе света. Ако голямата сила не носи отговорност, то носи беди. Колкото по-голяма е силата, толкова по-големи стават бедите. Този начин на мислене прониква в съзнанието на Батман и превръща добрия герой, с лош. Той осъзнава, че ако Супермен иска да навреди на света, то Батман е единствената сила, която може да го спре. Той се страхува, че Супермен ще злоупотребите с това доверие и когато човечеството е в опасност, той няма да се намеси. Така се заражда враждата между двамата супергерои. Докато техния конфликт прераства в битка, земята я грози нова опасност, по-голяма от всякога.

 

Плакати

2016-barman-ben-affleck-s-projekcotr 2016-batan-sveteshi-ochi 2016-batman-ben-affleck 2016-batman-gal-gadot-glaven-geroj 2016-batman-superme-gal-gadot-1 2016-batman-v-supemrn-anime-poster 2016-batman-v-super-glavni-geroi 2016-gal-gadot-batman-suermen-dajd 2016-gal-gadot-batman-suermen-dim-i-ogan  2016-gal-gadot-v-batman 2016-henry-cavill-supermen-svetkavica 2016-mrachna-snimk-batman-chaka-supermen 2016-superen-henry-cavill 2016-supermen-i-batman-dajd 2016-supermen-sveteshi-ochi-batman-kripton batman-v-superman-dawn-of-justice-2016-poster-logo batman-v-supermen-gal-gadot-logo 2016-gal-gadot-s-mech-shtit

gal-gadot-batman

Актьорски състав

 • Jason Momoa
  Jason Momoa
  Джейсън Момоа
 • Amy Adams
  Amy Adams
  Ейми Адамс
 • Carla Gugino
  Carla Gugino
  Карла Гуджино
 • Lauren Cohan
  Lauren Cohan
  Лорън Кохан
 • Laurence Fishburne
  Laurence Fishburne
  Лорънс Фишбърн
 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Ben Affleck
  Ben Affleck
  Бен Афлек
 • Henry Cavill
  Henry Cavill
  Хенри Кавил
 • Michael Shannon
  Michael Shannon
  Майкъл Шанън