Лорън Кохан

Лорън Кохан
Lauren Cohan
Дата на раждане
07 Януари 1982
Роден град
Cherry Hill, Ню Джърси
Възраст
39
Националност
САЩ
Богатство
$ 4 мил.
Височина
1.7
Първи филм
Казанова
Най-добър филм
Батман срещу Супермен
Най-лош филм
Ван Уайлдър 2

Лорън Кохан е утвърден британско-американски модел и актриса. Тя става известна с ролята си на Маги Грийн в хитовия трилър на AMC Живите мъртви и повтарящите ѝ се появи в сериала Дневниците на вампира. Тя също е участвала в други известни сериали, като Свръхестествено и Чък. В един от по-скорошните си проекти тя работи под знамето на DC Comics в най-известните и винаги очаквани герой Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта.

Родена във Филаделфия, Лорън винаги е имала страст към драма. Тя учи в университета в Уинчестър литература и драма, а също така е съоснователка на своята колежанска театрална група. След обучението си стартира в киното с филма Казанова през 2005 г. Тя започва кариера в модната индустрия, работейки за големи марки, а също така е виден модел на международни дизайнери. Тя бързо си проправя път в развлекателната индустрия, като жонглира между киното и телевизията. В продължение на десетилетие е работила с някои от най-гениалните умове в своята сфера. Тя се снима едновременно в американски и британски филми, като често ѝ се налага да избягва припокриващи се дати.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички