IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта (2016)

6.5
В големите градове непрекъснато се увеличава престъпността. Супермен не може да помогне на всички хора, но и не е задължен да го прави. Докато супермен е дал много на светът, то светът не е дал нищо на него. Когато хората започват да се страхуват, че Супермен има твърде голям сила и е опасен за тях, то Батман решава да го спре. Докато двамата супергерои се борят, над светът е надвиснала нова заплаха.

Батман без граници: Животински инстинкти (2015)

5.8

Батман заедно с още няколко супергероя, се обединяват да победят опасния престъпник Пингвина, който продължава да тероризира града.

Батман срещу Робин / Batman vs. Robin (2015)

7.1
В анимацията, Робин решава да не върви по стъпките на баща си Батман, а да се присъедини към тайно общество Съветът на совите

Черният рицар: Възраждане (2012)

Батман е обвинен за смъртта на Харви поради което той загадъчно изчезва. Осем години по-късно се появяват жената котка и Бейн, който е злодей, загубил разсъдъка си. След двамата престъпници върви следа от насилие, което кара Батман да излезе от скривалището си. Но той не предполагам, че злодеите са по-силни от неговите очаквания и ще се трябва да се бори дори за собствения си живот.
8.4