Batman vs. Robin

Батман срещу Робин / Batman vs. Robin (2015)

7.119 480 votes
Актьори
Kevin Conroy, Troy Baker, Stuart Allan
Режисьор
Jay Oliva
Сценарист
Bob Kane, J.M. DeMatteis
Жанр
Анимация
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Батман срещу Робин / Batman vs. Robin (2015)
1 119
Абонирай се за YouTube канала ни
В анимацията, Робин решава да не върви по стъпките на баща си Батман, а да се присъедини към тайно общество Съветът на совите
Филмът Батман срещу Робин продължава друга поредица на DC в света на анимациите, която е алтернатива между Лигата на Справедливостта и филмите за Батман. След събитията от „Сина на Батман” мантията на Робин сега е в ръцете на Деймиан Уейн, който патрулира улиците на Готам заедно с Батман. Деймиан Уейн, обаче, има едно нещо, с което е трудно да се справи и то е че не трябва да убива и скоро започва да се съмнява, че неговата съдбата е да бъде част от тайна група злодеи. Докато разследва местопрестъпление, Робин се запознава с мистериозна личност, която го въвежда в тайно общество, наречено Света на совите. Това опасно приключение ще промени света на Робин и ще принуди баща и син да се изправят един срещу друг.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички