Дедпул и Върколака

Барът на Тендер (2021)

The Tender Bar
6.734 хил. гласа
Актьори
Ben Affleck, Daniel Ranieri, Tye Sheridan
Режисьор
George Clooney
Сценаристи
William Monahan, J.R. Moehringer
Снимки
Fitchburg, Massachusetts, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Барът на Тендер (2021)
415
Абонирай се за YouTube канала ни
Джей е израснал в бара на чичо си Чарли (Бен Афлек), който е възпитал детето по ексцентричен начин с оглед на мъжките неща и суровия живот. Години по-късно Джей е писател, който пише книга за липсващия баща в семейството.

Още от дете Джей научава, че баровете не са само място за пиене, а нещо много по-важно. Той няма съвсем обикновено детство. Когато баща му обръща гръб на семейството, той се връща при майка си, която живее в порутената къща на родителите си. Тя се грижи всеотдайно, но не може да замени изцяло отсъстващия баща. Затова Джей се опитва да намери друг мъж с характер, който предполага, че прилича на баща му. В бара има повече такива, от колкото в целия квартал. Тук идват и си отиват фигури, които смята, че приличат на баща му, а хората, с които общува, оформят неговия характер. Но този, който е най-близо до момчето, е чичо му Чарли (Бен Афлек). Момчето израства под крилото на Чарли и майка си, която прави всичко по силите си, да му даде възможностите, с които тя не разполага и да напусне порутената къща.

Тези дни вече са зад гърба му, защото сега учи в Йейлс и го очаква вълнуващо бъдеще. Той има и приятелка, с която мечтае за съвместен живот. Въпреки това не може да забрави миналото си. На стажа си в Ню Йорк Таймс трябва да напише лична история. В съзнанието си амбициозният журналист и писател се връща на мястото, което го е формирало най-много и разказва за многото различни бащини фигури, които са пресекли пътя му.

Базиран на едноименния мемоар на R. Moehringer.

В реалния живот името на бара, в който писателя е прекарал детството си, се нарича Dickens. Сега все още съществува, но под името Publicans. На това място Moehringer е търсил подкрепа в моментите, в които семейството не може да му даде такава. Въпреки това, той си проправят път към журналистическата кариера, като започва работа в New York Times, работи за Los Angeles Times и увенчава работата си с награда Пулицър през 2000 г.

С участието на

  • Ben Affleck
    Ben Affleck
    Бен Афлек