Дедпул и Върколака

Семеен живот

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
РомантиченДрама
7.4
Животът на приятелите от детство Пенелопе и Колин е на път да се промени, защото Пенелопе иска да си намери мъж и да се откъсне от семейството си.
РомантиченДрама
6.4
Самотната майка Софи (Ан Хатауей) започва неочакван романс с най-нашумелия певец, който е начело на момчешка група.
 • Anne Hathaway
  Ан Хатауей
Комедия
7.9
В сериал Тед, плюшения мечок е изпратен на училище, за да се вразуми. Естествено планът съвсем не сработва и даже се проваля.
ДрамаТрилър
6.4
След като Емили е повишена в безскрупулна инвестиционна компания, нейната връзка с годеника ѝ е поставена на изпитание.
Комедия
5.7
Двойка е на път да завържи възела, а техните съвсем различни и ексцентрични семейства се събират, предизвиквайки културен сблъсък.
 • Robert De Niro
  Робърт Де Ниро
Драма
8.8
В сезон 4 на Наследници наближава продажбата на Waystar Royco, което предизвиква борба за власт за бъдещето на компанията.
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард
ДрамаКомедия
8
Психотерапевтът Джими преживява лична трагедия, която го променя и започва да казва на пациентите си само истината, дори и да ги отчайва или обижда.
ДрамаКриминален
7
Непокорната майка Инез отвлича малкия си син от системата за приемна грижа, където той е настанен в чуждо семейство.
РомантиченКомедия
5.5
Езра и Амира са готови да завържат възела, само ако успеят да пречупят предразсъдъците на своите родители и преминат през културните и социални граници.
 • Jonah Hill
  Джона Хил
Драма
6.4
17-годишният Никълъс не ходи на училище, има мрачни мисли и няма приятели. Може би е добра идея да живее с баща си Питър (Хю Джакман)? Но Питър току-що е създал ново семейство с новата си съпруга, родило му се е бебе, но все пак иска да помогне на сина си и вярва, че ще успее. Той все още няма представа, че поведението на синът му ще повлече цялото семейство.
 • Hugh Jackman
  Хю Джакман
Драма
8.3
Предисторията проследява преживяванията на по-младото поколение Дътън, по време на историческа суша и Голяма депресия.
Драма
7.5
Стивън Спилбърг ще режисира биографичен филм за детството си, в който млад мъж открива, как силата на киното може да покаже истината.
 • Michelle Williams
  Мишел Уилямс
Драма
8.7
Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Борбата за запазването на ранчото е по-голяма от всякога.
Драма
7.7
Някога Чарли е изостави семейството си заради друга жена. Сега, когато дълбоко съжалява, е решен, отново да се сближи.
Драма
7.6
Софи се опитва да обедини детските си представи за идеалистичния си баща с този, който е толкова по-различен след 20 години.
РомантиченКомедия
6.1
В романтичната комедия Джулия Робъртс и Джордж Клуни са разведена двойка, която трябва да попречи на дъщеря си да повтори тяхната най-голяма грешка, като се омъжи прибързано.
РомантиченДрама
5.8
Изминали са 8 години, откакто семейството на Ан ѝ попречи да се омъжи за Фредрик, а да търси богат мъж с перспективи. Сега, когато семейството ѝ е пред банкрут, а Фредрик се е издигнал в капитан, тя го среща отново.
 • Dakota Johnson
  Дакота Джонсън
Драма
7.4
Британското аристократично семейство заминава за чужбина. Не само пътуването държи семейството и служителите в напрежение, но и предстоящата бляскава сватба.
РомантиченДрама
7.4
В сезон 2 на Бриджъртън виконтът Антъни се заплита в любовен триъгълник, след като се влюбва в сестрата на годеницата си.