Убийците на цветната луна

You People (2023)

You People
Противоположностите се привлича, семействата не.
5.560 хил. гласа
Актьори
Jonah Hill, Eddie Murphy, Lauren London
Режисьор
Kenya Barris
Сценаристи
Kenya Barris, Jonah Hill
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 57 мин
211
Абонирай се за YouTube канала ни
Езра и Амира са готови да завържат възела, само ако успеят да пречупят предразсъдъците на своите родители и преминат през културните и социални граници.

Езра (Джона Хил) едва сега разбира, че е трябвало много по-рано да се ожени. Или поне така се говори за него, когато се появява сам на семеен празник. Роднините го тормозят с неподходящи въпроси, които той предпочита да мигом за забрави.

Един ден се влюбва в Амира, когато се качва в колата ѝ, мислейки, че това е такси на Uber. След като се опознават по-добре, решават да направят следващата стъпка преди да завържат възела. Това означава да се запознаят с родителите, което и в двата случая е изключително неловко. Майката на Амира не е въодушевена от избора на дъщеря си, да не говорим за баща ѝ (Еди Мърфи).

Неодобрението на родителите на Амира е посрещнато от прекалена добронамереност на родителите на Езра. Но усилията им да покажат своята преданост водят до гаф след гаф. Най-голямото предизвикателство идва от обединяването на родителите, принадлежащи на различни религии.

С участието на

  • Jonah Hill
    Jonah Hill
    Джона Хил