Годзила и Конг: Нова империя

Тед Сериал (2024)

Ted
820 хил. гласа
Сезон 1
7 епизода
Актьори
Seth MacFarlane, Alanna Ubach, Max Burkholder
Сценарист
Seth MacFarlane
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Тед Сериал (2024)
48
Абонирай се за YouTube канала ни
В сериал Тед, плюшения мечок е изпратен на училище, за да се вразуми. Естествено планът съвсем не сработва и даже се проваля.

Благодарение на падаща звезда плюшеното мече на малкото момче Джон оживява. Говорещият Тед се превръща в знаменитост за една нощ. Оттогава са минали няколко години. Годината е 1993 г., а славните дни на Тед отдавна са забравени. Джон вече е на 16 години и живее с родителите си Сюзън, Мат, братовчедка си Блеър и разбира се с Тед.

Говорещото плюшено мече обаче се е превърнало в диво необуздано малко същество, което няма особено добро влияние върху Джон. Но когато става дума за дома и близките му, Тед би преместил небето и земята, за да помогне на семейството си. На семейство обаче му е писнало, Тед редовно да всява хаос в домакинството. След като чашата прелива Тед трябва да посещава гимназията заедно с Джон, за да се научи на дисциплина. Естествено, планът се проваля.

Сериалът е предистория на филмите Тед (2012) и Тед 2 (2015). Разработен е от Сет МакФарлейн, който преди това е режисирал двата филма и отново озвучава плюшения герой.

Снимките за направени в Калифорния от август до ноември 2022 г.