Кунг-фу панда 4

Наследници Сезон 4 (2023)

Succession
8.8263 хил. гласа
Сезон 4
10 епизода
Актьори
Nicholas Braun, Kieran Culkin, Brian Cox
Сценарист
Jesse Armstrong
Снимки
Dubrovnik, Croatia
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Наследници Сезон 4 (2023)
710
Абонирай се за YouTube канала ни
В сезон 4 на Наследници наближава продажбата на Waystar Royco, което предизвиква борба за власт за бъдещето на компанията.

В последната секунда главата на семейството Логан Рой успява да предотврати бунта на децата си Роман, Шив и Кендъл. Кендъл иска да наложи вето върху продажбата на Waystar Royco на технологичния магнат Лукас Матсон. Продажбата би застрашила собственото им бъдеще. За тяхна изненада обаче Логан им отнема цялото власт.

Сега продажбата на Waystar Royco наближава все повече и повече, което поставя членовете на семейство Рой в екзистенциална криза и ги разделя повече от всякога. Децата на Логан нямат представа какво ще бъде бъдещето им, когато сделката приключи. В компанията отново започва ожесточена борба за власт, тъй като децата на Логан са изправени пред бъдеще, в което предишното им културно и политическо влияние ще бъде значително ограничено.

Логан иска да се хареса на технологичния милиардер, защото тази сделка и обединяването му с Матсон е от е от изключително важно значение. Докато се опитва да направи това, синовете му обмислят агресивен метод за справяне с Матсон.

През октомври 2021 г. HBO официално удължава драматичния сериал с четвърти сезон. Снимките нзапочват през юни 2022 г. в Лос Анджелис и Норвегия.

С участието на

  • Alexander Skarsgård
    Alexander Skarsgård
    Александър Скарсгард