Кунг-фу панда 4

Семейства с тъмни истини

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Драма
6.9
Преди 20 години живота на известна двойка е разтърсен от скандал. Истините започват да излизат наяве, когато са посетени от неочакван гост.
ДрамаКриминаленТрилър
8.9
Дороти има дълго криминално минало зад гърба си. Преследвана в няколко щата, шансовете да се измъкне се стапят на след всяка минута.
 • Jennifer Jason Leigh
  Дженифър Джейсън Ли
ДрамаУжасФантастика
5.8
Любовна история, белязана от тъмни тайни и свръхестествени сили, която води Аполо до свят звън пределите на здравия разум.
ДрамаТрилър
6.4
След като Емили е повишена в безскрупулна инвестиционна компания, нейната връзка с годеника ѝ е поставена на изпитание.
Драма
6.5
След като съпругът на Хана изчезва безследно, оставяйки ѝ само една бележка, тя се потапя в дълбоките му тайни, питайки се, дали въобще някога го е познавала.
 • Jennifer Garner
  Дженифър Гарнър
ДрамаКриминален
6.7
Майк има задачата, да намери избягалата приятелка на мафиотски бос. В родния си град е засмукан от стари тайни и мистерии. Все по-трудно е да постъпи правилно, когато всичко около него е сбъркано.
ДрамаКриминален
7.5
Кенди има перфектен живот: любящ съпруг, деца и съседка, с която са най-добри приятелки, но защо тогава я убива?
 • Elizabeth Olsen
  Елизабет Олсън
Драма
8.8
В сезон 4 на Наследници наближава продажбата на Waystar Royco, което предизвиква борба за власт за бъдещето на компанията.
 • Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард
ДрамаТрилър
5.5
Алис (Анна Кендрик) има токсична връзка със Саймън, умело прикривайки това до момента, в който една лъжа води Саймън и истината за него до най-добрите ѝ приятели.
 • Anna Kendrick
  Анна Кендрик
Драма
6.4
17-годишният Никълъс не ходи на училище, има мрачни мисли и няма приятели. Може би е добра идея да живее с баща си Питър (Хю Джакман)? Но Питър току-що е създал ново семейство с новата си съпруга, родило му се е бебе, но все пак иска да помогне на сина си и вярва, че ще успее. Той все още няма представа, че поведението на синът му ще повлече цялото семейство.
 • Hugh Jackman
  Хю Джакман
Драма
8.7
Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Борбата за запазването на ранчото е по-голяма от всякога.
ДрамаУжас
6.5
Семейство се премества в нова къща, където започва да получава ужасяващи писма от "Наблюдателят", който твърди, че следи всичко. Всяко ново писмо засилва параноите за опасност, което ги изкарва извън контрол.
ДрамаИсторическиУжас
7.3
През 1899 г. бедни и богати пътуват от Лондон за Ню Йорк, с надежда за нов живот. В океана попадат на изоставен кораб в открито море, който липсва от месеци. Тайните, които крие всеки един, имат странна връзка с пътуването, което превръща мечтаната дестинация в комар.
ДрамаИсторически
8.6
Петия сезон се развива през 90-те години на миналия век и се фокусира около противоречивия брак на принц Чарлз и принцеса Даяна.
 • Matthew Goode
  Матю Гуд
 • Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
 • Claire Foy
  Клеър Фой
Комедия
6.7
Силви открива любовта си на живота в затвора, за който се омъжва с мисълта, че двамата ще започнат начисто с хайвер.
РомантиченДрамаУжас
6.8
Двама самотници, отхвърлени от обществото поради своите странности, потеглят на пътуване, което няма да мине съвсем без кръв.
Комедия
5.8
Брат и сестра неохотно трябва да присъстват на сватбата на своята полусестра. Когато семейните тайни излизат наяве, целта на сватбата поставена е под въпрос.
 • Kristen Bell
  Кристен Бел
 • Lizzy Caplan
  Лизи Каплан
ДрамаТрилър
6.4
Ани (Мила Кунис) е успешна жена, която се сблъсква с добре укриван инцидент от миналото си, който заплашва целия ѝ живот.
 • Mila Kunis
  Мила Кунис
ДрамаТрилър
6.3
В психологическия трилър Софи има тежка травма на главата, която е резултат от опита и да се самоубие. Тя няма никакви спомени за миналото си, но с времето започва да поставя под съмнение всичко, което ѝ разказват за нея.
ДрамаКриминаленУжас
5.9
Маргарет получава посещение от бившия си съпруг Дейвид, от който си мислеше, че е избягала веднъж завинаги.