Дедпул и Върколака

Florida Man (2023)

Florida Man
6.712 хил. гласа
Сезон 1
7 епизода
Актьори
Edgar Ramírez, Otmara Marrero, Abbey Lee
Сценарист
Donald Todd
Снимки
Wilmington, North Carolina, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Florida Man (2023)
190
Абонирай се за YouTube канала ни
Майк има задачата, да намери избягалата приятелка на мафиотски бос. В родния си град е засмукан от стари тайни и мистерии. Все по-трудно е да постъпи правилно, когато всичко около него е сбъркано.

Майк (Едгар Рамирес) иска много неща в живота си, но това, която не иска е да се върне във Флорида. Понеже там е роден, лудостта в тази дупка му е добре позната. Но като че ли съдбата има други планове и изведнъж една задача го отвежда обратно в лапите на родния му щат.

Всъщност Майк наистина се бори с нещо – зависимостта му към хазарта е коствала почти всичко, включително и работата му като полицай. За това не иска да влошава още повече живота си, като се върне в стария си дом. Под палмите на плажове може да намери най-мързеливите хора в страната. Всички престъпленията, написани с все по-налудничави заглавия, са само върхът на айсберга. Той не иска да се върне в тази дупка. Жалко, че един гангстер от обкръжението му иска да го изпраща точно там.

Като частен детектив Майк получава задача от подземния свят – мафиотски бос иска да върне избягалата си приятелка. Така че работата е проста: лети бързо до там, взема я и се прибира обратно. Но работата не е толкова лесна. Изведнъж Майк се оказва в центъра на хаос от стари семейни тайни и докато все още се опитва да постъпи правилно, е засмукан в блатото на лъжата. Започва дива одисея през блата и плажове, а Майк трябва да се опита да запази както разсъдъка, така и здравето си.