Аквамен 2 и изгубеното кралство

Синът (2022)

The Son
6.414 хил. гласа
Актьори
Vanessa Kirby, Anthony Hopkins, Hugh Jackman
Режисьор
Florian Zeller
Сценаристи
Florian Zeller, Christopher Hampton
Снимки
London, England, UK
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държави
Англия, Франция
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Синът (2022)
588
Абонирай се за YouTube канала ни
17-годишният Никълъс не ходи на училище, има мрачни мисли и няма приятели. Може би е добра идея да живее с баща си Питър (Хю Джакман)? Но Питър току-що е създал ново семейство с новата си съпруга, родило му се е бебе, но все пак иска да помогне на сина си и вярва, че ще успее. Той все още няма представа, че поведението на синът му ще повлече цялото семейство.

Животът на Питър (Хю Джакман) с новата му съпруга Бет и бебето им се обърква, когато на вратата внезапно се появява 17-годишният му син Никълъс. След развода на родителите си, момчето остава при майка си, но вече не иска да живее с бившата съпруга на Питър – Кейт и затова се премества при баща си. Напоследък Никълъс проявява странно поведение, изглежда дистанциран, гневен и от месеци не ходи на училище.

Питър има достатъчно ангажименти с новото си семейство за да се занимава междувременно с проблемите на непокорния си син, а мечтаната работа във Вашингтон неочаквано се оказва в ръцете му. Въпреки това той се опитва да бъде по-добър баща в неговите очи. Докато отделя все повече време за синът си, Питър потъва толкова много в миналото, че губи представа за настоящето. Поведението на Никълъс повлича цялото семейство и скоро напрегнатата ситуация придобива все по-опасен обрат.

След Бащата (2020), Синът е втората театрална пиеса на Флориан Целер, която адаптира като режисьор във филм.

С участието на

  • Hugh Jackman
    Hugh Jackman
    Хю Джакман