Дедпул и Върколака

Йелоустоун Сезон 5 (2022)

Yellowstone
8.7222 хил. гласа
Сезон 5
14 епизода
Актьори
Kevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes
Сценаристи
John Linson, Taylor Sheridan
Снимки
Chief Joseph Ranch, 125 Appaloosa Trail, Darby, Montana, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Йелоустоун Сезон 5 (2022)
3 449
Абонирай се за YouTube канала ни
Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Силата си има цена. Какво са готови да платят семейство Дътън? Борбата за запазването на ранчото е по-голяма от всякога.

Сезон 1

Джон (Кевин Костнър) е собственик на най-голямото ранчо в САЩ. Съпругата му загива при злополука по време на езда, но поне му оставя четири деца. Единият от тях се превръща в каубой. Джейми обръща гръб на фермерския живот и става адвокат, но желанието да подкрепя баща си не се е изпарило. Единствено дъщеря му Бет е изучила всичко в земеделието и обича да дава акъл на баща си, докато третият му син Кейс е склонен да избягва конфликти и живее с жена си и сина си в съседен индиански резерват. Но именно този резерват, както и съседният природен парк, са трън в очите на Джон. Заради голямото си стопанство упорития фермер постоянно влиза в конфликти с жителите на другите райони.

Сезон 2

За момента Джон има достатъчно противници, а сега трябва да се справя с Малкълм и Тил, които са решили да усложнят максимално живота на Дътън. Междувременно настъпват промени и при децата на Джон: Кейс се завръща в ранчото, инвестирайки в земя, а Джейми обръща гръб на политиката, за да помага в семейната ферма.

Сезон 3

Тейт, синът на Кейс и Моника страдат от кошмари след скорошното си отвличане. Моника се надява, че това ще помогне на момчето да заживее в ранчото на дядо си Джон, но той има други притеснения. Операцията по отвличането, която организира за Тейт, отнема живота на шестима души. За да не бъде обвинен в злоупотреба с власт, Джонподава оставка от длъжността главен инспектор в животновъдните ферми.

Сезон 4

Рип (Коул Хаузър) и семейство Дътън са жертви на нападения, след които не всички успяват да запазят живота си.  Когато оцелелите се възстановяват от шока, те се заклеват да отмъстят на виновниците. В кризисната ситуация Джейми се сближава с баща си, който също има важен съвет за него. Междувременно борбата за власт между семейство Дътън, конгломерата Market Equities и индианския резерват продължава. Компанията за недвижими имоти Market Equities се опитва да придобие Йелоустоун с всички възможни средства. Тя иска да построи град с курорт и летище и единствено съпротива на Дътън все още я спира.