Кунг-фу панда 4

Най-щастливото момиче (2022)

Luckiest Girl Alive
6.455 хил. гласа
Актьори
Mila Kunis, Finn Wittrock, Chiara Aurelia
Режисьор
Mike Barker
Сценарист
Jessica Knoll
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Най-щастливото момиче (2022)
1 797
Абонирай се за YouTube канала ни
Ани (Мила Кунис) е успешна жена, която се сблъсква с добре укриван инцидент от миналото си, който заплашва целия ѝ живот.

Ани (Мила Кунис) е нюйоркчанка с остър език, която живее привидно безгрижно. Като че ли има всичко в живота: перфектна работа в лъскаво женско списание, която е добре платена, убийствен гардероб, а освен това е открила любовта на живота си, при това мъж от богато семейство. Мечтаната ѝ сватба е само въпрос на време. Постепенно обаче се оказва, че всичко това е само фасада. Зад безупречната повърхност се разкрива огромна бездна. Животът на Ани е една голяма лъжа. Перфектния ѝ живот е на път да се разруши, когато режисьор на документален филм за престъпления я кани да разкаже своята версия за шокиращия инцидент, случил се в нейното престижно училище. Тя е принудена да се изправи срещу мрачна истина, която толкова години укрива и да унищожи всичко, градено до момента. Сега тя трябва да се запита на кого може да каже истината или по-скоро каква истина да каже. Връщайки се към този момент, тя започва да се съмнява в успехите си.

Филма изобразява миналото на героинята чрез множество ретроспекции, които се преплитат с цялостния сюжет и показват историята на Ани през друга гледна точка.

Базиран на едноименния роман от 2015 г. на Jessica Knoll, публикуван първоначално под заглавието Luckiest Girl Alive. Историята засяга трудни теми като насилието. В книгата се разказва история за овластяването, а също и за травмата.

С участието на

  • Mila Kunis
    Mila Kunis
    Мила Кунис