Дедпул и Върколака

The Other Black Girl (2023)

The Other Black Girl
6.82.6 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Sinclair Daniel, Brittany Adebumola, Ashleigh Murray
Сценаристи
Zakiya Dalila Harris, Rashida Jones
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на The Other Black Girl (2023)
75
Абонирай се за YouTube канала ни
Нела е единствената чернокожа в компания. Докато новата ѝ колежка обещава подкрепа, то пристигането ѝ има съвсем други намерения.

Другата чернокожа (2023)

Нела е единствения чернокож служител в успешно издание в Манхатън. Като такава се чувства изолирана и неразбрана. Това е на път да се промени, когато е наета Хейзъл. Двете се разбират чудесно и като че ли скоро ще се превърнат в най-добри приятелки. Но дали Хейзъл наистина има добри намерения? Малко след пристигането ѝ, Нела започва да получава мистериозни заплашителни съобщения, които я призовават да напусне компанията. Много скоро отношенията между тях са на пътя да се сринат, защото Нела подозира, че Хейзъл има някаква скрита цел и заговорничи срещу нея. Истината обаче е много по-плашеща. Нела иска да разбере какво е замислила Хейзъл или има ли някой друг, който иска да настрои двете жени една срещу друга. Тръгвайки да търси истината, тя се сблъсква с мрачната история и зловещите тайни на своя работодател.

“Другото чернокожо момиче” е адаптация на едноименния роман на Закия Далила Харис, публикуван през 2021 г. Hulu си осигурява правата още през 2020 г.