Дедпул и Върколака

Shrinking (2023)

Shrinking
871 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Jason Segel, Harrison Ford, Jessica Williams
Сценаристи
Brett Goldstein, Bill Lawrence
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Shrinking (2023)
256
Абонирай се за YouTube канала ни
Психотерапевтът Джими преживява лична трагедия, която го променя и започва да казва на пациентите си само истината, дори и да ги отчайва или обижда.

Психотерапевтът Джими е съсипан. Преди една година е загубил съпругата си, след което потъва в дълбока скръб, която и до днес не може да преодолее. Не поддържа връзка и с най-добрият си приятел, вечно оптимистичния адвокат Брайън. Връзката с дъщеря му Алис почти не съществува, а тя самата прекарва повече време със съседката си и почти не възприема баща си като такъв.

Джими също трудно може да събере енергия за работа. Пациентите му напоследък го довеждат до ръба на отчаянието с постоянното си мърморене. Нещо трябва да се промени. Един ден на Джими решава повече за нищо да не му пука. Той започва да каза на пациентите си само истината и своето нефилтрирано мнение. Това му дава нов кураж да посрещне живота и осъзнава, че може да помогне на другите, по нов подход, който изисква обаче да прекрачи етическите граници и да използва нетрадиционни методи. Тъй като неведнъж обижда хората около себе си, това не се харесва на неговия шеф и ментор Пол. Наскоро Пол е диагностициран с паркинсон, а иска неговата малка тайна да остане скрита от дъщеря му. Или може би греши?