Дедпул и Върколака

Бриджъртън Сезон 3 (2024)

Bridgerton
7.4187 хил. гласа
Сезон 3
8 епизода
Актьори
Nicola Coughlan, Luke Thompson, Claudia Jessie
Сценарист
Chris Van Dusen
Снимки
Wilton House, Wilton, Salisbury, Wiltshire, England, UK
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Бриджъртън Сезон 3 (2024)
108
Абонирай се за YouTube канала ни
Животът на приятелите от детство Пенелопе и Колин е на път да се промени, защото Пенелопе иска да си намери мъж и да се откъсне от семейството си.

Тази година животът на Пенелопе и Колин ще се промени завинаги. Колин и Пенелопе са приятели от детството си и са близки като братя и сестри. Преди няколко години обаче Пенелопе развива романтични чувства към него, на които той така и не успява да отвърне – или поне досега. След като Колин се завръща от лятната си ваканция, той е шокиран да открие, че Пенелопа го е оставила на мира. Той обаче се е превърнал в абсолютен сърцеразбивач, за радост на някои от дамите. Междувременно нещата стават сериозни за сестра му Франческа. Тя трябва да се представи пред висшето общество. Пенелопе няма търпение да се откъсне от семейството си, но за целта й е нужен подходящият мъж. Тя е решена да си намери мъж дори и без Колин, но тъй като не успява, в той решава да възстанови приятелството си с нея, което може да прерасне в нещо много повече.

За първи път в живота си обаче Колин започва да вижда в Пенелопа нещо повече от познатата си приятелка. Но има едно нещо, което може да застраши съвместното им щастие: тайният двоен живот на Пенелопе като клюкарка лейди Уистълдаун. Тя се страхува, че може да изгуби всичко, ако Колин разбере за това.

Бриджъртън е адаптация на поредицата от осем романа на Джулия Куин за романтичните перипетии на братята и сестрите Бриджъртън. След като първите два сезона адаптираха първите два тома, новият сезон променя реда, защото на 3 е базиран на четвъртия том, наречен Тайната на Пенелопе, поставяйки в центъра на сюжета любовната история на Колин.

Сезони

  1. Бриджъртън (2020) Сезон 1
    Бриджъртън (2020) Сезон 1
  2. Бриджъртън Сезон 2 (2022)
    Бриджъртън Сезон 2 (2022)
  3. Бриджъртън Сезон 3 (2024)
    Бриджъртън Сезон 3 (2024)