Аквамен 2 и изгубеното кралство

Позлатената епоха Сезон 1 (2022)

The Gilded Age
829 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Carrie Coon, Louisa Jacobson, Morgan Spector
Сценаристи
Sonja Warfield, Julian Fellowes
Снимки
Troy, New York, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Позлатената епоха Сезон 1 (2022)
1 429
Абонирай се за YouTube канала ни
Мариан произхожда от висшата класа, роднините на която принадлежат на стария Ню Йорк и неговите традиции, които отдавна са демоде. Ще се подчини ли на правилата на това общество или ще си проправи собствен път в променящите се времена.

Годината е 1885-та, а американската икономика се намира в златния си век. Богатството се натрупва и пропилява, а бедността и корупцията ярко контрастират. Мариан, дъщерята на починал генерал, се премества от провинцията на Пенсилвания в Ню Йорк при богатите си лели Агнес и Ейди.

Тук утвърденото аристократично семейство и новопоявилите се богаташи се борят за надмощие във висшето общество.

Лелите на Мариан се кълнат в традициите и титлите, като гледат презрително и завистливо на съседа си – железопътния магнат Джордж Ръсел. В същото време самата Мариан е отворена към променящия се свят: тя се сприятелява с чернокожата писателка Пеги, която иска да си проправи път отвъд социалните норми. Скоро Мариан попада в света и живота на супербогатите си съседи, които са така ненавиждани от нейните лели. Когато младият адвокат Том Рейкс започва да я ухажва, емоционалният свят на младата жена се обърква. Тя е поставена пред сложна дилема: дали да опознае правилата на нюйоркската висша класа или да ги наруши, играейки по свои правила.

Нов сериал от създателя на Имението Даунтън Джулиан Фелоус, който се фокусира върху света на богатите и красивите в Ню Йорк в края на 19-ти век.

С участието на

  • Taissa Farmiga
    Taissa Farmiga
    Таиса Фармига