Аквамен 2 и изгубеното кралство

Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)

Downton Abbey: A New Era
7.428 хил. гласа
Актьори
Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Jim Carter
Режисьор
Simon Curtis
Сценарист
Julian Fellowes
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 04 мин
Трейлър на Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)
1 914
Абонирай се за YouTube канала ни
Британското аристократично семейство заминава за чужбина. Не само пътуването държи семейството и служителите в напрежение, но и предстоящата бляскава сватба.

В първия филм семейство Кроули и служителите на Даунтън получиха официално посещение от краля и кралицата на Англия, което завърши с празненство. Сега две нови събития предизвикват голямо вълнение в средите аристократичното семейство. От една страна, предстои пътуване до Лазурния бряг в Южна Франция, защото графиня Вайълет Кроули е наследила вила от неизвестен мъж. Но как старата дама се е сдобила с това неочаквано наследство, неминуемо се превръща в повод за горещи разговори. От друга страна, филмова компания иска да използва сградата на Даунтън за своя голяма продукция. Тъй като са настъпили смутни времена, лейди Мери вижда шанс да се увеличат приходите в хазната. Тя позволява имението да се превърне в снимачна площадка, въпреки че останалата част от семейството не са на мнение, че това ще завърши добре. Пристига звездата на нямото кино, която сега трябва да заснеме първия си звуков филм. Но с нея пристига и огромната тълпа на филмовия състав, която преобръща Даунтън с главата надолу. Нищо чудно, че цялото семейство Кроули започва да копнее за почивка и я получава! Те ще пътуват до Лазурния бряг за да видят имението, което е оставил някогашния кавалер на лейди Вайълет. Готови ли са всички за началото на нова ера?

Британският сериал се превърна в световен хит със своите 6 сезона. През 2019 г. излезе първата кино продукция, която включва целия актьорски състав от благородници и слуги. Както и при първия филм, сценария продължава да е дело на създателя на сериала Джулиан Фелоус.

Всички части

  1. Имението Даунтън (2019)
    Имението Даунтън (2019)
  2. Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)
    Имението Даунтън 2: Нова епоха (2022)