Смъртта може да почака
Spencer

Спенсър (2021)

6.4510 votes
Актьори
Kristen Stewart, Jack Nielen, Timothy Spall
Режисьор
Pablo Larraín
Сценарист
Steven Knight
Снимки
Dülmen, Germany
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
Германия, Чили, Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Спенсър (2021)
16
Абонирай се за YouTube канала ни
През 90-те години на миналия век принцеса Даяна решава да се разведе с принц Чарлз, което ще доведе до дълбоки последици.

Историята се развива в началото на 90-те години около Даяна Спенсър (Кристен Стюарт), принцеса на Уелс, известна още като Лейди-Ди, която не е щастлива нито с принц Чарлз, нито от живота изпълнен със слава и нито от ролята си в английското кралско семейство. Тя стига до заключение, че за да промени всичко това, трябва да направи нещо. Само ако прекрати брака си с британския престолонаследник и тръгне по своя път, тя може да промени нещо в живота си.

В рамките на три дни по време на празниците на рождество христово в имението Сандрингам в Норфолк Даяна се бори с решението, да сложи край на предопределения си живот и дори това да остави дълбоки последици.

Известният чилийски режисьор Пабло Ларайн през 2016 г. се беше фокусирал върху една важна женска фигура в световната история във филма си Джаки. Ларин имаше много лични спомени с Даяна Спенсър. В ранна възраст той беше обсебен от сватбите, които са като сбъдната приказка на принц и принцеса. По-късно обаче със славата идва и натискът. Ларан виждаше отказа на Даяна да стане кралица и във филма си отразява една история, която ще бъде напълно противоположна на приказките. Кралското имение в Уиндзор не е заснето, а вместо него снимките са правени в Германия в Schlosshotel Kronberg, близо до Франкфурт на Майн.

С участието на

  • Kristen Stewart
    Kristen Stewart
    Кристен Стюарт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички